skip to Main Content
  • Comunitat

  • Sector

Rashid Rover

Compoxi

Compoxi ha fabricat una estructura complexa de CFRP (Polímer reforçat amb fibra de carboni) que és ultralleugera i ultra-rígida per al xassís del rover lunar.

NewSpace

Copernicus Contributing Mission – HYDRA Constellation

Aistech

L’objectiu és la planificació de rutes de distribució e-commerce i a la botiga i el seguiment de lliuraments a través d’una aplicació mòbil.

NewSpace
Hedyla

Digitalització i optimització dels processos de distribució e-commerce, hostaleria i botigues pròpies

Hedyla

L’objectiu és la planificació de rutes de distribució e-commerce i a la botiga i el seguiment de lliuraments a través d’una aplicació mòbil.

IA
logmeal

LogMeal

AIgecko Technologies,SL

Facilitar una solució (API) digital, objectiva, estandarditzada, autocalculada i en temps real que permeti reconèixer menjar cuinat, begudes i aliments frescos, que proveeixi informació nutricional a l’usuari final i al professional de la nutrició per tal de poder obtenir informació real de les ingestes.

IA

Automatització de trucades a restaurants

Bookline

Un assistent de veu que respon al telèfon per automatitzar l’atenció al client en restaurants. Els assistents de veu, com Siri o Alexa, són solucions d’intel·ligència artificial que responen a preguntes i executen accions amb llenguatge natural tal com faria una persona.

IA

Sistema de predicció de vendes basat en Machine Learning i IA

BertIA

Crear un sistema que permeti simular i/o predir l’impacte que tindria l’aplicació de certes ofertes, promocions i campanyes al negoci a nivell econòmic.

IA

Vottun

VOTTUN S.L.

Middleware que permet a empreses i desenvolupadors crear Apps a la cadena de blocs amb el mínim esforç. Les plantilles llestes per utilitzar, similars a wordpress, faciliten molt el desenvolupament de casos d’ús web3. NFTs, wallets, pagaments criptogràfics, DeFi, etc.

Blockchain
ASE OPTICS cas d'exit

Desenvolupament d’un objectiu SWIR per a NewSpace, integrat a la càmera infraroja DRAGO

ASE OPTICS EUROPE

S’ha dissenyat i fabricat l’objectiu SWIR que s’ha integrat a la càmera espacial DRAGO-2, permetent una millora en la resolució de les imatges de la càmera desenvolupada per l’IACTEC – Espacio (Instituto de Astrofísica de Canarias) passant de 300 metres per cada píxel a 50 metres per cada píxel.

Drons
NewSpace
Cas èxit Alphanet

Projecte de lectura de matrícules de Cambrils

Alphanet

Integració d’eines tecnològiques de gran valor afegit al Cos de Policia de Cambrils per al control automàtic de vehicles i la millora dels indicadors referents a seguretat ciutadana i viària.

IoT
Ciberseguretat
IA
cas èxit factic

MdM FACTIC

FACTIC

L’objectiu del projecte és ajudar les empreses a modelitzar el mercat i crear escenaris. A partir de dades internes i externes es creen escenaris que permeten desenvolupar un procés S&OP real, contrastat i consensuat amb tots els departaments de l’empresa.

IA
Outvise cas d'èxit

Smart MDU IoT com a servei de telecomunicacions per a propietaris de MDU

Outvise

Proveir d’un model intel·ligent d’habitatge col·lectiu interconnectat, amb un servei centralitzat que permet la gestió unificada, de les múltiples tecnologies implementades en els complexos d’edificis.

IoT
Ciberseguretat
IA
Imatge cas d'èxit I Think UPC

S&OP Planner

IThinkUPC

Motivació Optimització de la capacitat productiva en base a la demanda. Objectiu Aplicar tècniques avançades d’optimització algorísmica basades programació matemàtica per obtenir un escenari òptim de la capacitat de producció…

IA
BANSHEE, cas èxit ROKUBUN

BANSHEE

ROKUBUN, Idneo

BANSHEE vol desenvolupar una tecnologia de navegació que combina senyals GNSS i Wi-Fi per aconseguir una navegació precisa i continua entre interiors i exterior.

NewSpace

Disseny IoT

STIMULO

Motivació De la tecnologia al producte final. Objectiu Utilitzar el potencial de disseny per augmentar la proposta de valor d’un fabricant, enginyeria, startup, spinoff o institució en projectes complexos en…

IoT
NewSpace
Cas d'èxit UNION (Undifferenced and Uncombined Positioning Engine)

UNION (Undifferenced and Uncombined Positioning Engine)

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, ROKUBUN

L’objectiu del projecte és desenvolupar una tecnologia que proporcioni una navegació precisa i en temps real per a dispositius en el mercat de masses, com ara vehicles, drons o telèfons intel·ligents, entre d’altres.

NewSpace

Trenchip

ChatuTech

Trenchip vol simplificar el control i manteniment de rases i canalitzacions subterrànies una solució integral fàcil d’implementar, que redueixi el risc d’accidents i escurci les afectacions de la via pública.

IoT
Amplificador molt baix soroll 47 GHz

Amplificador molt baix soroll 47 GHz

Consell Territorial URE Catalunya

Desenvolupar i produir maquinària específica de microones per al sector espai banda “V”, no disponible actualment en el mercat.

NewSpace
Cas èxit Sitge

Edusat

Servei de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) – UdG

La proposta didàctica utilitza imatges satèl·lit Sentinel i el programari al núvol: EO Browser.

NewSpace
Observació de la Terra des de l'estratosfera amb l'Airbus Zephyr

Observació de la Terra des de l’estratosfera amb l’Airbus Zephyr

Airbus DS Geo SG S.A

Els HAPS (High Altitude Pseudo-Satellites) són plataformes de vol permanent, de propulsió elèctrica alimentada amb energia solar, que volen durant mesos a l’estratosfera (a uns 20km d’alçada).

NewSpace
Cas èxit GUTMAR

Satèl·lits ONESAT

GUTMAR S.A.

GUTMAR participa fent peces tant de vol del satèl·lits, així com part de la tecnologia de terra, eines de muntatge, transport i test dels satèl·lits.

NewSpace