skip to Main Content

Outvise

IoT
Ciberseguretat
IA

Informació

Outvise és el mercat de talent en línia més gran per a professionals autònoms dins dels sectors de les telcomunicacions, els mitjans i la tecnologia.

Amb una xarxa global en creixement de més de 33.000 professionals, connecten empreses amb experts i consultors de gestió autònoms altament qualificats, per abordar les seves mancances de talent, reforçar els seus equips i donar suport als seus projectes de transformació en totes les àrees funcionals, des d’estratègia, màrqueting i vendes fins a operacions i tecnologia d’una manera ràpida i rendible.

Outvise selecciona i certifica els candidats més rellevants per a qualsevol perfil i projecte concret, en qualsevol país, en 48 hores. Entre els seus clients es troben Vodafone, Oracle, Rakuten, O2 i MTN.

Activitats

Amb experts altament qualificats sobretot en els sectors de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia, treballen amb els principals actors per donar suport a la transformació empresarial en el panorama digital en ràpida evolució actual. Des de proveïdors i operadors de telefonia mòbil fins a emissores, operadors de televisió de pagament, empreses de continguts i empreses d’Internet.

Contacte

Av. Diagonal, 503 1r 1a, 08029, Barcelona

Persona de contacte:

Patricia Rodríguez
711 70 24 97

Casos d'èxit

Outvise cas d'èxit

Smart MDU IoT com a servei de telecomunicacions per a propietaris de MDU

Outvise

Proveir d’un model intel·ligent d’habitatge col·lectiu interconnectat, amb un servei centralitzat que permet la gestió unificada, de les múltiples tecnologies implementades en els complexos d’edificis.

IoT
Ciberseguretat
IA