skip to Main Content

Outvise

IoT
Ciberseguretat
IA

Informació

Outvise és el mercat de talent en línia més gran per a professionals autònoms dins dels sectors de les telcomunicacions, els mitjans i la tecnologia.

Amb una xarxa global en creixement de més de 33.000 professionals, connecten empreses amb experts i consultors de gestió autònoms altament qualificats, per abordar les seves mancances de talent, reforçar els seus equips i donar suport als seus projectes de transformació en totes les àrees funcionals, des d’estratègia, màrqueting i vendes fins a operacions i tecnologia d’una manera ràpida i rendible.

Outvise selecciona i certifica els candidats més rellevants per a qualsevol perfil i projecte concret, en qualsevol país, en 48 hores. Entre els seus clients es troben Vodafone, Oracle, Rakuten, O2 i MTN.

Activitats

Amb experts altament qualificats sobretot en els sectors de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia, treballen amb els principals actors per donar suport a la transformació empresarial en el panorama digital en ràpida evolució actual. Des de proveïdors i operadors de telefonia mòbil fins a emissores, operadors de televisió de pagament, empreses de continguts i empreses d’Internet.

Contacte

Av. Diagonal, 503 1r 1a, 08029, Barcelona

Persona de contacte:

Patricia Rodríguez
711 70 24 97