skip to Main Content

La Intel·ligència Artificial és una disciplina de la informàtica, dedicada al desenvolupament d’algorismes, que permet que les màquines prenguin decisions intel·ligents o, si més no, que es comportin com si tinguessin una intel·ligència semblant a la humana.  Aquesta tecnologia té potencial per aplicar-se en una infinitat de camps i sectors, alguns dels quals ha aconseguit implementar-la amb resultats rellevants. És, per tant, una de les disciplines que tindrà més poder i influència en el model de societat i d’economia del futur. A Catalunya, s’espera que en 2030 la Intel·ligència Artificial generi un increment addicional del PIB del 0,8%.

La DCA-IA és la comunitat de la Digital Catalonia Alliance que integra empreses, centres de recerca, administracions públiques i altres entitats que desenvolupen, integren, implementen o ofereixen solucions tecnològiques en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial.

Ser soci de la DCA té molts avantatges

Coneix amb detall tot el que et podem oferir

Més oportunitats de negoci per a les empreses de l’àmbit tecnològic

Participació i visibilitat en fires i congressos del sector tecnològic

Sinergies i accés a espais de treball amb membres de les diferents comunitats

Accés a coneixement, tecnologia i infraestructures

Accés a fonts de finançament

Connexió amb l’ecosistema d’innovació

Vols ser membre de la DCA?

Deixa’ns les teves dades i contactarem amb tu el més aviat possible. I si et fas membre d’una de les tres noves comunitats (Intel·ligència Artificial, NewSpace o Ciberseguretat), gaudiràs dels serveis Premium de manera gratuïta durant els primers dos anys

Membre
Privacitat

Agenda

Actualitat