skip to Main Content

Ser membre de la Digital Catalonia Alliance té molts avantatges

Coneix amb detall tots els serveis de la DCA

Ja formes part de la DCA?

Nova plataforma de gestió exclusiva per a membres

Agenda

Jornada de Talent NS

Atracció i retenció del talent al sector NewSpace català

Un dels principals reptes del sector del NewSpace a Catalunya és la generació, atracció i retenció del talent al territori. Dotar d’estratègies i recursos a l’ecosistema del NewSpace és precisament l’objectiu de la jornada.
NewSpace

Networking Event de la DCA-Ciberseguretat

L’objectiu és potenciar la coneixença entre els membres i establir possibles sinergies de present i futur. Aquest és el segon any consecutiu que s’organitza aquest espai de networking en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via.
Ciberseguretat

Identifying Best Practices in Cybersecurity from Industry Peers

Els quatre casos d’èxit que es presentaran són projectes i/o col·laboracions en l’entorn de la ciberseguretat amb impacte a escala nacional i/o europea.
Ciberseguretat

Actualitat

Taula rodona DCA Members Day

La DCA celebra el seu primer aniversari superant els 450 membres

Fer balanç de l’activitat d’aquest primer any i potenciar el networking de l’ecosistema ha estat l’objectiu del "DCA Members Day", que ha reunit els membres de les sis comunitats tecnològiques que integren l’aliança.
DCA

Hemav, premiada en la 12a edició de l'”SmartCatalonia Challenge” sobre tecnologia NewSpace d’observació de la Terra

D'entre 9 empreses finalistes, Hemav, juntament amb les empreses Éire Spás i Agropixel han estat les organitzacions seleccionades pel jurat, integrat per representats del Govern, de l'ICGC, de la Fundació i2CAT i de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.
Drons
NewSpace

Casos d’èxit

Descobreix els casos d'èxit de la DCA