skip to Main Content

ChatuTech

IoT
NewSpace

Informació

A Chatu Tech oferim serveis d’enginyeria i de consultoria tecnològica en els camps de les telecomunicacions, l’electrònica i les solucions informàtiques incrustades. Desenvolupem productes propis i projectes a mida per a dotar amb solucions tecnològiques avançades als clients més exigents.

Activitats

Des de ChatuTech hem desenvolupat dues solucions en l’àmbit de la IoT. Per una banda el producte CHAtU (Charge and take with yoU), un mini servidor portàtil amb creació de WLAN per la gestió documental entre usuaris propers. Permet ser interconnectat en xarxa i poder donar interconnectivitat entre proveïdors de serveis i clients a través de l’accés sense fils.
Per altra banda, tenim diversos sensors. Per exemple, en el cas del sector de la construcció treballem amb sensors per l’obtenció de la resistència del formigó o per la mesura de temperatura i humitat en edificis, amb el diferencial que el sensor s’incrusta a l’estructura. D’aquesta manera és possible una gestió eficient del consum energètic en el clima d’aquest.

Contacte

C/Albinyana 109, 08223 Terrassa
646 037 246

Persona de contacte:

Ignasi Cairó
646 037 246

Casos d'èxit

Trenchip

ChatuTech

Trenchip vol simplificar el control i manteniment de rases i canalitzacions subterrànies una solució integral fàcil d’implementar, que redueixi el risc d’accidents i escurci les afectacions de la via pública.

IoT

Solució CHAtU

ChatuTech

Motivació Per una banda l’administració pública té l’objectiu de treballar en un futur pròxim utilitzant paper zero i per altra tenen una necessitat de fer arribar informació d’utilitat al ciutadà d’una manera senzilla i àgil. Objectiu Aconseguir que el ciutadà obtingui…

IoT