skip to Main Content
logmeal

Motivació

Millorar la salut de les persones.

Objectiu

Facilitar una solució (API) digital, objectiva, estandarditzada, autocalculada i en temps real que permeti reconèixer menjar cuinat, begudes i aliments frescos, que proveeixi informació nutricional a l’usuari final i al professional de la nutrició per tal de poder obtenir informació real de les ingestes. Un altre objectiu és reconèixer el menjar d’una safata per tal de poder aplicar un preu i completar un autoservei de pagament.

Solució tecnològica

IA, Computer Vision i Deep Learning per a reconeixement de menjars, begudes i aliments frescos, mitjançant una fotografia de menjar, i informant de les següents categories: grup de menjar, nom del menjar, ingredients del menjar, 35 indicadors micro i macro nutricionals, quantitat estimada de menjar. Tota al informació es proporciona de manera objectiva, estandarditzada (fent ús de les mateixes bases de dades nutricionals que els nutricionistes professionals arran del món) autocalculada, digitalitzada i en temps real.

Consulta aquest vídeo per conèixer la solució LogMeal.

Model de negoci

B2B2C.

Resultats

Estem en fase de comercialització després de 10 anys d’R+D a la universitat. Són spin-off de la Universitat de Barcelona i es va constituir l’octubre del 2020.

Estat actual

En fase de comercialització amb marques de salut com hospitals reconeguts a España, equip de LaLiga, de la ACB, equip professional Belga UCI PRO TOUR de ciclisme, i, en l’àmbit de càtering per a restaurants self-service (veure vídeo sobre LogMeal AI Kiosk), marques com Elior UK, Serunion, i Porsche en la categoria de client final (veure vídeo sobre LogMeal API + LogMeal APP)

 

Compartir en: