skip to Main Content

FACTIC

IoT
Blockchain
IA
Factic

Informació

FACTIC és una empresa que es dedica a la gestió de la demanda aplicant intel·ligència artificial i machine learning. FACTIC ajuda les empreses a gestionar de manera eficient la demanda, vinculant una bona predicció al procés S&OP. Tots els departaments de la companyia treballen amb la dada única i consensuada, això fa ser una empresa més competitiva davant la competència.

Activitats

Des de FACTIC desenvolupen eines basades en intel·ligència artificial i blockchain que són claus per a la transformació digital de qualsevol companyia.
Gràcies a diferents mòduls desenvolupats a mida per als seus clients, ajuden les empreses amb la gestió de la demanda, l’optimització logística, la recomanació de compres, l’impacte promocional i el ROI d’aquest o la modelització del mercat, entre d’altres.

Tota la programació de FACTIC és desenvolupada per data scientists a les seves oficines de Barcelona.

Contacte

Carrer Soldevila, 20, Sant Cugat del Vallès, 08195, Barcelona

Persona de contacte:

Guillem Quintana Fernandez
665447021

Casos d'èxit

cas èxit factic

MdM FACTIC

FACTIC

L’objectiu del projecte és ajudar les empreses a modelitzar el mercat i crear escenaris. A partir de dades internes i externes es creen escenaris que permeten desenvolupar un procés S&OP real, contrastat i consensuat amb tots els departaments de l’empresa.

IA