skip to Main Content

ROKUBUN

Drons
NewSpace

Informació

ROKUBUN desenvolupa solucions de navegació per satèl·lit (GNSS) de precisió per a aplicacions mass-market. SPEAR és el seu motor de posicionament de precisió, implementat com una llibreria SW de baix nivell agnòstica de la plataforma, que pot anar insertada en qualsevol plataforma HW que tingui un receptor GNSS.

Activitats

Rokubun desenvolupa solucions de navegació per satèl·lit (GNSS). Tenen experiència en solucions al núvol, solucions SW inserides i en desenvolupament de HW de receptor GNSS. A més, Rokubun ha participat en la creació del grup Catalan Navigation Task Force, l’objectiu del qual és visibilitzar la importància de la navegació per satèl·lit, com a tecnologia espai troncal, dins l’estratègia Newspace de Catalunya.

Contacte

C/ Llacuna 162-164, 08018, Barcelona
935 511 490

Persona de contacte:

Xavier Banqué
+34 93 599 21 54

Casos d'èxit

BANSHEE, cas èxit ROKUBUN

BANSHEE

ROKUBUN, Idneo

BANSHEE vol desenvolupar una tecnologia de navegació que combina senyals GNSS i Wi-Fi per aconseguir una navegació precisa i continua entre interiors i exterior.

NewSpace
Cas d'èxit UNION (Undifferenced and Uncombined Positioning Engine)

UNION (Undifferenced and Uncombined Positioning Engine)

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, ROKUBUN

L’objectiu del projecte és desenvolupar una tecnologia que proporcioni una navegació precisa i en temps real per a dispositius en el mercat de masses, com ara vehicles, drons o telèfons intel·ligents, entre d’altres.

NewSpace