skip to Main Content

In2in Solucions Tecnològiques

In2in és una empresa de solucions tecnològiques experts en sistemes, comunicacions, ciberseguretat i software de gestió.

Davinci TI

Amb més de 20 anys en el sector de tecnologies de la informació, i oficines a Barcelona i Madrid, Davinci TI és especialista en Cyber & Cloud Security, desenvolupament de plataformes digitals, serveis cloud, observabilitat i analítica de dades.

Eurotronix

Empresa distribuidora de components electrònics enfocats a solucions IoT com són mòduls de comunicació cel·lulars, wireless i antenes entre d'altres. Amb 37 anys d'experiència, seu a Barcelona i oficines a la resta d'Espanya, treballen directament amb fabricants asiàtics i europeus que ofereixen solucions d'alt nivell tecnològic i ens permeten optimitzar els costos de qualsevol projecte.

Nazaríes Intelligenia

Nazaríes Intelligenia té un equip altament especialitzat en serveis de Productes de Programari, des de la posada en marxa fins a l'evolució i la globalització. Amb més de 15 anys treballant amb startups en els seus primers moments, com amb grans scaleups, ajudant a totes en el seu creixement, milloren el creixement del producte de programari alhora que donen suport a la seva autonomia. Ofereixen experiència tecnològica, assessorament i reducció de riscos en diverses àrees i etapes del cicle de vida del producte de programari.

Grasshopper Air Mobility

Grasshopper Air Mobility està especialitzat en lliuraments autònoms de càrrega industrial. El seu enfocament és fonamentalment diferent d'altres drons de càrrega, ja que l'objectiu és eliminar completament la interacció humana del procés de logística aèria. Són una solució logística integral, holísticament autònoma, elèctrica i operativa les 24 hores del dia. El seu equip internacional amb més de 50 anys d'experiència combinada en el sector està format per diversos enginyers, especialistes en operacions i desenvolupament de negocis, aportant la nostra tecnologia d'avantguarda a les cadenes de subministrament d'arreu del món.

Attendo Online

Grup Iatsae és una empresa de software espanyola que ofereix un Hub de comunicacions i operacions. El seu software, també…

Sisemed

Sisemed és una empresa de bioingenieria especialista en serveis d'electromedicina hospitalària i suport postvenda en producte sanitari, tant en maquinari…

Aimentia

Aimentia és una empresa líder en solucions emergents de salut digital potenciades amb la Intel·ligència Artificial per millorar la vida…

Vunkers IT Experts

Vunkers IT Experts és una companyia tecnològica amb una àmplia oferta de serveis IT. Especialitzada en ciberseguretat, intel·ligència artificial, Big…

Polarimetrics

Polarimetrics és una empresa que es dedica al disseny i producció de sensors multiespectrals intel·ligents.

VASS Company

VASS és una empresa global especialitzada en oferir solucions digitals i serveis de transformació digital a nivell mundial, operant en més de 26 països i en 4 continents. L'empresa es centra en simplificar la complexitat dels reptes tecnològics i digitals de les organitzacions, especialment en sectors com la banca, el sector públic, les indústries, assegurances i telecomunicacions. El seu objectiu és impulsar els plans de digitalització de manera estratègica i innovadora, orientant la innovació cap a resultats concrets.

Showee

Showee es dedica al disseny i la comercialització d'una innovadora dutxa eco-intel·ligent. El seu producte revoluciona l'experiència de bany al automatitzar el procés de mullat, ensabonat i assecat. Més que un simple producte, la seva dutxa està concebuda per a potenciar l'autonomia i la privacitat d'aquelles persones amb necessitats especials, al mateix temps que ofereix un suport inavaluable als cuidadors corresponents. Amb un enfocament centrat en la innovació i la comoditat, Showee s'esforça per proporcionar solucions intel·ligents que no sols transformen la rutina d'higiene diària, sinó que també milloren la qualitat de vida. La seva dutxa eco-intel·ligent és la combinació perfecta de funcionalitat i suport, destinada a millorar el dia a dia dels qui més el necessiten.