skip to Main Content

Libelium

IoT

Informació

Libelium es va fundar a Saragossa l’any 2006 i es dedica al disseny de solucions intel·ligents IoT en tres verticals principals: Sostenibilitat, Ciutats i Infraestructures Intel·ligents i Agrifood. Libelium comercialitza les seves solucions IoT a tot el món, especialment a Amèrica Central i del Nord i Europa. Libelium ha estat reconeguda per nombrosos premis al llarg de la seva història. Després de la seva primera adquisició empresarial, Libelium compta amb un equip de més de 80 professionals altament qualificats.

La clau del creixement de Libelium és la interoperabilitat de la seva plataforma IoT. Aquest fet ha permès a Libelium implicar moltes empreses en un gran ecosistema de socis i distribuïdors. A més a més, hi ha una comunitat de +10.000 desenvolupadors de les empreses més grans del món que han desenvolupat projectes IoT en +120 països amb la tecnologia de Libelium.

Activitats

  • Solucions IoT completes per a ciutats, agrifood i sostenibilitat. A Libelium, ofereixen productes que transformen les dades dels sensors en informació valuosa per a qualsevol empresa. Amb la seva tecnologia, es pot obtenir una comprensió més profunda de les dades i prendre decisions més informades.
  • Consultoria experta. A Libelium, tenen un coneixement extens del sector IoT i estan compromesos a millorar el rendiment en l’agricultura, la gestió de l’aigua, la competitivitat industrial i el disseny de ciutats més intel·ligents i habitables. Poden identificar oportunitats de millora en els negocis i implementar solucions eficients per augmentar l’eficàcia.
  • Projectes IoT personalitzats. Les solucions de Libelium es poden adaptar a les necessitats específiques de qualsevol projecte IoT. Amb la seva tecnologia, poden recopilar i analitzar dades del vostre negoci de manera eficient i precisa. Estan compromesos a proporcionar solucions personalitzades que us ajudin a assolir els vostres objectius empresarials.

Contacte

C/María Zambrano, 31 WTC - Torre Este Planta 7 - Oficinas. 50018 Zaragoza
976 54 74 92

Persona de contacte:

Cristina Albesa
976 54 74 92