skip to Main Content

UPC NanoSat Lab

El laboratori se centra en l'exploració de conceptes innovadors de sistemes de petites satèl·lits i en el desenvolupament i la integració de subsistemes i càrregues útils, principalment per a l'observació de la Terra.

IESE Business School

Formen líders que aspiren a tenir un impacte profund, positiu i durador sobre les persones, les empreses i la societat a través de l'excel·lència professional, la integritat i l'esperit de servei.

SENDA – Universitat Autònoma de Barcelona

El grup de recerca SENDA pertany al Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb una llarga experiència en recerca i docència en seguretat i xarxes. 

Grumets-MiraMon

Grumets-MiraMon desenvolupa nous algorismes, teoria, metodologies i programari en Teledetecció (drons a satèl·lits) i Sistemes d'Informació Geogràfica, tant des d’un vessant acadèmic com aplicat.

ESEIAAT-UPC

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) és un centre públic d’educació superior i de recerca de la UPC en el Campus de Terrassa.

IoT Lab

IoT lab sorgeix del grup d'investigació Wireless Networking de la Universitat Pompeu Fabra com a espai d'innovació on es fusionen…