skip to Main Content

IoT Lab

IoT

Informació

IoT lab sorgeix del grup d’investigació Wireless Networking de la Universitat Pompeu Fabra com a espai d’innovació on es fusionen projectes de recerca i transferència de tecnologia dins l’àmbit d’IoT.

Activitats

Descripció de les activitats de l’empresa en l’àmbit de les IoT

IoT lab se centra en el paradigma d’Internet de les Coses i el seu impacte en la nostra vida quotidiana mitjançant la incorporació al món digital d’una gran quantitat de processos de baixa automatització procedents d’una àmplia varietat de sectors.

La recerca a l’IoT lab se centra principalment en l’exploració de nous conceptes, tecnologies i paradigmes de comunicació aplicats a xarxes sense fils. Dins l’àmbit de recerca de l’IoT, ens centrem en el disseny i l’avaluació de nous protocols d’enllaç i de xarxa, millorant la qualitat de servei, l’eficiència energètica i l’autoconfiguració de la xarxa, entre altres aspectes.

Aquests dissenys es realitzen sota diverses restriccions, com ara la qualitat del servei o l’eficiència energètica. Els principals temes tractats són l’autoconfiguració, l’autocaptació i la cooperació, considerats com la base principal de la IoT.

Contacte

Roc Boronat 138, 08018 Barcelona
935421510

Persona de contacte:

Carme Buisan
935421510