skip to Main Content

Maccion

IoT

Informació

Maccion ofereix solucions que milloren els processos productius a partir de la capacitat de sensorització del món físic: “Sent i gestiona a temps real!”.

Acompanyem, desenvolupem i integrem sistemes de gestió que aporten valor als nostres clients a partir d’un full de ruta amb una inversió controlada i vàlida a curt i llarg termini: “El món intel·ligent amb petites inversions”

Activitats

Maccion és una enginyeria que implementa solucions 4.0 per millorar els vostres processos. Implementem les tecnologies més avançades i tenim la visió i expertesa en tècniques d’organització industrial. Des dels seus inicis han acompanyat les empreses en les diferents fases d’implantació de projectes de transformació digital per ‘sentir i gestionar el negoci a temps real’ amb un bon full de ruta pel curt i el llarg termini des de la transparència i la proximitat.

– Experts en la sensorització i captació de dades.
– Disseny, desenvolupament i producció de hardware propi.
– Desenvolupament i integració de software propi.

Contacte

C/ Josep Uró, 1. 08253 Sant Salvador de Guardiola, Barcelona
648 69 36 40

Persona de contacte:

Pau Feliu
648 69 36 40

Casos d'èxit

Projecte Kanban 4.0

Maccion

Motivació Aquest projecte consta d’un desenvolupament a mida a partir de la necessitat expressa d’un client del sector de l’automoció. Posteriorment, s’ha creat un producte estandarditzat i aplicable a altres…

IoT

Projecte Bitrace

Maccion

Motivació El projecte es va iniciar en requerir el desenvolupament a mida a partir de la necessitat expressa dels clients del sector de la logística i l’automoció. Posteriorment, producte estandarditzat…

IoT