skip to Main Content

Maccion

IoT

Information

Maccion ofereix solucions que milloren els processos productius a partir de la capacitat de sensorització del món físic: “Sent i gestiona a temps real!”.

Acompanyem, desenvolupem i integrem sistemes de gestió que aporten valor als nostres clients a partir d’un full de ruta amb una inversió controlada i vàlida a curt i llarg termini: “El món intel·ligent amb petites inversions”

Activities

Maccion és una enginyeria que implementa solucions 4.0 per millorar els vostres processos. Implementem les tecnologies més avançades i tenim la visió i expertesa en tècniques d’organització industrial. Des dels seus inicis han acompanyat les empreses en les diferents fases d’implantació de projectes de transformació digital per ‘sentir i gestionar el negoci a temps real’ amb un bon full de ruta pel curt i el llarg termini des de la transparència i la proximitat.

– Experts en la sensorització i captació de dades.
– Disseny, desenvolupament i producció de hardware propi.
– Desenvolupament i integració de software propi.

Contact

C/ Josep Uró, 1. 08253 Sant Salvador de Guardiola, Barcelona
648 69 36 40

Contact person

Pau Feliu
648 69 36 40

Casos d'èxit

Projecte Kanban 4.0

Maccion

Motivació Aquest projecte consta d’un desenvolupament a mida a partir de la necessitat expressa d’un client del sector de l’automoció. Posteriorment, s’ha creat un producte estandarditzat i aplicable a altres…

IoT

Projecte Bitrace

Maccion

Motivació El projecte es va iniciar en requerir el desenvolupament a mida a partir de la necessitat expressa dels clients del sector de la logística i l’automoció. Posteriorment, producte estandarditzat…

IoT