skip to Main Content

La comunitat d’IoT de la Digital Catalonia Alliance rep una delegació d’empreses de Hong Kong

IoT

La sessió, emmarcada en els actes previs de l’Smart City Expo World Congress, va afavorir l’intercanvi de coneixement i les sinergies entre les empreses catalanes i xineses

La Digital Catalonia Alliance (DCA), amb la col·laboració d’ACCIÓ, van acollir aquest dilluns 14 de novembre una delegació del Departament de Serveis Elèctrics i Mecànics del govern de Hong Kong.

La sessió, emmarcada en els actes previs a l’Smart City Expo World Congress, va promoure el coneixement sobre la gestió d’edificis intel·ligents, facilitant les sinergies i l’intercanvi d’experiències entre empreses en la realització de projectes d’aquest àmbit.

En la jornada, celebrada a les oficines de la Fundació i2CAT, hi van participar membres de la DCA, especialment de la DCA-IoT, com ara Grup Saltó, Modpow, Apparattum, ERNI, Abinsula o BCN Drone Center, de DCA-Drons. Les empreses catalanes van poder presentar els seus casos d’ús en matèria d’enginyeria sensòrica i, alhora, conèixer projectes en matèria d’inspecció i control de la seguretat de diferents instal·lacions  d’electricitat, gas i ferrocarril de Hong Kong. La trobada també va fomentar el networking i la identificació de noves sinergies entre els membres d’ambdues regions.

Compartir en: