skip to Main Content

Abinsula

IoT
Ciberseguretat

Informació

Abinsula ofereix consultoria especialitzada i solucions personalitzades en automoció, agricultura de precisió, biomèdica, per a camps d’integració encastats web i aplicacions mòbils, IoT i ciberseguretat. Som un equip de 110 enginyers amb base a Sardenya, Itàlia (Sassari i Cagliari), i amb oficines operatives a Torí i Barcelona. Les solucions que s’ofereixen van des del disseny de programari i l’arquitectura fins a la seva implementació per a productes comercials basats tant en plataformes de codi obert com a plataformes propietàries, incloent-hi també PoC i desenvolupament de productes realitzat pel departament d’R+D.

Activitats

Abinsula és una de les empreses de referència més importants per al desenvolupament i la integració de programari IoT gràcies al coneixement adquirit durant els últims 6 anys. Vam començar com a consultoria i empresa de projectes, i avui en dia hem pogut crear 2 productes relacionats amb el món de l’IoT.

1) Ability: Una plataforma Linux basada en Yocto, creada amb la idea de posar en contacte molts tipus de dispositius i capaç de conèixer molts protocols de comunicació, com ara Lora, SigFox, MQTT.

2) Agrumino: el producte principal de Lifely (spin off d’Abinsula), amb disseny i arquitectura realitzats amb Arduino. Agrumino s’utilitza per capturar i transmetre, mitjançant WiFi, la temperatura, la humitat i la llum en terrenys agrícoles per tal d’utilitzar les dades de la millor manera possible. Permetem a l’agricultor monitorar i optimitzar els recursos naturals i artificials de manera senzilla per saber quan és necessari el rec.

A més, gràcies a l’experiència i coneixements adquirits en el sector de l’automoció, avui som una de les principals empreses amb capacitat demostrable en el sector de la ciberseguretat de l’IoT.

Contacte

Pier01, Palau del Mar, 08014, Barcelona
692 216 796

Persona de contacte:

Alessio Merella
692 216 796