skip to Main Content

Resolució de la convocatòria per a participar en l’estand NewSpace Catalonia a l’International Astronautical Congress (IAC) de París

NewSpace

Les 11 empreses seleccionades són membres de la comunitat de NewSpace de la Digital Catalonia Alliance

El passat 23 de juny es va resoldre la convocatòria per a participar en l’estand NewSpace Catalonia que la Generalitat, amb el suport de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), portaran a l’International Astronautical Congress (IAC) de París, esdeveniment que se celebrarà del 18 al 22 de setembre al París Convention Center. Les empreses seleccionades han estat:

Totes elles són membres de la comunitat de NewSpace de la Digital Catalonia Alliance.

International Astronautical Congress 2022

L’IAC és el congrés espacial més important del món. Cada any, tots els actors d’aquesta indústria es reuneixen per oferir les novetats i innovacions sobre l’espai, establir contactes i possibles col·laboracions. Amb el lema ‘Space for @ll’, l’IAC vol reunir totes les comunitats espacials amb l’ecosistema d’empreses i start-ups, emprenedors, laboratoris, investigadors científics i fabricants que podrien participar en activitats o beneficiar-se’n.

En l’edició d’enguany, la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’IEEC, presentarà l’estand ‘NewSpace Catalonia’, de 108m2, un espai per donar a conèixer les activitats empresarials, establir contactes i promoure col·laboracions d’abast internacional. L’estand pretén mostrar el potencial d’interacció entre el sector espacial i el digital, ambdós estratègics per l’eclosió de la nova economia de l’espai. Serà un espai on es podran donar a conèixer les activitats empresarials, establir contactes i promoure col·laboracions d’abast internacional.

L’estand NewSpace Catalonia és una iniciativa emmarcada dins l’Estratègia NewSpace de Catalunya, impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), la Fundació I2CAT, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquesta col·laboració busca projectar al món les capacitats industrials, d’innovació, i de generació de talent presents a l’ecosistema català.

Les empreses i entitats que s’allotjaran a l’estand gaudiran de les diferents activitats de difusió i internacionalització que es duguin a terme, així com d’acompanyament i suport per part dels membres impulsors de l’estratègia.

Compartir en: