skip to Main Content
  • Comunitat

No hi ha esdeveniments amb aquest criteri de cerca
Esdeveniments passats
  • Comunitat

1 de febrer 2023
A les 12:00

Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

Es debatrà sobre les principals problemàtiques en el reclutament, contractació i retenció de talent en empreses de ciberseguretat. També s’analitzaran estratègies d’èxit implementades per a organitzacions amb diferents rols dins del procés de captació i retenció de talent, sobretot el talent més jove.

Presencial
BARCELONA – GRAN VIA VENUE HALL 4
Ciberseguretat
1 de febrer 2023
A les 13:30

Networking Event de la DCA-Ciberseguretat

L’objectiu és potenciar la coneixença entre els membres i establir possibles sinergies de present i futur. Aquest és el segon any consecutiu que s’organitza aquest espai de networking en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via.

Presencial
BARCELONA – GRAN VIA VENUE HALL 4
Ciberseguretat
19 de gener 2023
A les 10:00

Presentació del PERTE Aeroespacial

El comissionat pel PERTE Aeroespacial, el senyor Miguel Belló Mora, presentarà els pilars del projecte i l’estat de les diferents accions previstes en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC).

Presencial
Sala Àgora del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya
NewSpace
15 de desembre 2022
A les 18:00

DCA Members Day

La Digital Catalonia Alliance et convida al DCA Members Day, el punt de trobada dels sectors tecnològics emergents! La jornada reunirà per primera vegada tots els membres de les sis comunitats…

Presencial
Museu de la Ciència CosmoCaixa
DCA
28 de novembre 2022
A les 09:15

Matchmaking: resol els reptes del sector de la indústria

El termini per proposar solucions finalitza el 24 de novembre. Cada organització pot presentar una o més solucions tecnològiques per a tants reptes com es desitgi. El Matchmaking se celebrarà en format virtual el 28 de novembre.

En línia
DCA