skip to Main Content
  • Comunitat

No hi ha esdeveniments amb aquest criteri de cerca
Esdeveniments passats
  • Comunitat

4 de maig 2022
A les 10:20

Presentació de la comunitat DCA-Blockchain

La Digital Catalonia Alliance (DCA) incorpora la seva sisena comunitat tecnològica, la DCA-Blockchain. La presentació oficial de la comunitat es durà a terme el pròxim 4 de maig en el…

Presencial
Palau de Fires de Girona
DCA
Blockchain
21 d'abril 2022
A les 12:00

Digital Lunch

Primera edició del Digital Lunch, una trobada entre els membres Prèmium de la DCA que comptarà amb la ponència destacada de l’expert en innovació, el Dr. Xavier Ferràs i un…

Presencial
Antiga Fàbrica Estrella Damm
DCA
5 d'abril 2022
A les 16:00

Com funciona la Compra pública d’innovació?

Jornada exclusivament dirigida a tots els membres de la DCA. L’objectiu de la jornada és que empreses i proveïdors d’innovació coneguin com funciona la Compra pública d’innovació perquè puguin aprofitar aquesta oportunitat i obtenir contractes per acabar de desenvolupar projectes innovadors a demanda de les entitats públiques.

En línia
DCA
5 d'abril 2022
A les 10:00

Matchmaking event amb Barcelona Activa

El pròxim 5 d’abril la Digital Catalonia Alliance organitza un matchmaking event amb Barcelona Activa dirigit exclusivament a membres de les cinc comunicats de la DCA. L’objectiu de la jornada és posar en contacte empreses de la DCA amb Barcelona Activa per donar resposta a un repte de mobilitat urbana.

En línia
DCA
29 de març 2022
A les 10:00

Oportunitats per a la connectivitat global IoT-5G

Jornada oberta a organitzacions i professionals interessats en la temàtica. Al llarg de la sessió es presentaran les tecnologies que permeten l’aplicació de la IoT amb connexió 5G via satèl·lit i s’exposaran exemples d’aplicació de la IoT que es beneficien del 5G-NS en sectors prioritaris NewSpace.

En línia
IoT
NewSpace