skip to Main Content

ENTI

ENTI ofereix cicles formatius de grau superior, graus universitaris i màsters en els àmbits de videojocs i ciberseguretat.

FECEMINTE

FECEMINTE (Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions) és una associació empresarial catalana sense ànim de lucre, que agrupa i representa les…

GoSTEM Space

Projecte que neix de la International Space University per motivar a estudiants d'arreu del món a emprendre carreres STEM.

ISACA Barcelona

Associació sense ànim de lucre dedicada a la certificació. ISACA és una associació professional internacional centrada en el govern de les TI.

​Fundació .cat

Treballa per accelerar la transició digital en els territoris de parla catalana i per posicionar els usuaris del domini .cat com a comunitat cultural, digitalment activa i pionera al món.

Segur.cat

Associació per al foment de la ciberseguretat, resiliència i privadesa de les dades.

Frontera Espacial

Mitjà de comunicació i divulgació especialitzat en la indústria espacial i fact checker d'esdeveniments relacionats amb la indústria.

Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya

La seva missió és detectar, dissenyar i executar de forma col·laborativa projectes compartits que permetin a les universitats catalanes augmentar la seva eficiència mitjançant l’explotació d’economies d’escala i de sinergies.