skip to Main Content

Unmanned Life

IoT
Drons
IA

Informació

Unmanned Life és una empresa britànica amb hub tecnològic a Barcelona, que ha desenvolupat la plataforma de programari líder per a l’orquestració de robòtica autònoma. Aprofita AI, 5G i Edge Computing per desplegar robòtica aèria i terrestre, alimentant aplicacions per a empreses i indústries.

La plataforma de programari modular d’Unmanned Life és interoperable entre proveïdors de maquinària i xarxes, escalable i flexible en els desplegaments. Té casos d’èxit existents en vigilància autònoma, resposta a emergències, inspeccions d’actius, logística híbrida, cartografia i molt més.

Activitats

La seva proposta de valor rau en la capacitat d’orquestrar i controlar diferents tipus de robots i drons sota una mateixa plataforma mitjançant el seu programari propietari, cosa que ens permet servir diverses verticals amb la mateixa plataforma. Això és possible gràcies a tres pilars:

  1. Interoperabilitat: el mateix programari es pot utilitzar per orquestrar i controlar diferents tipus de drons, robots i automatismes tradicionals. També és interoperable entre xarxes permetent la descàrrega dinàmica de dades per aconseguir l’assignació més eficient dels conjunts de dades per aconseguir el rendiment òptim de cada cas d’ús.
  2. Flexibilitat: la mateixa plataforma de programari, amb les mateixes capacitats clau i mòduls, es pot utilitzar per desplegar diferents tipus de casos d’ús en diferents sectors i verticals, desbloquejant escalabilitat i oportunitats de creixement exponencial.
  3. Obertura: la plataforma està per integrar-se a diferents tipus de sistemes, sistemes d’informació empresarial, UTM, plataformes de sensors i IA, augmentant i millorant les capacitats de cada sistema individual.

Contacte

Carrer de Treball 58bis Barcelona

Persona de contacte:

+44 7778710348