skip to Main Content

MobileKnowledge

IoT

Informació

MobileKnowledge està format per un equip d’enginyers de sistemes, de hardware i software. Són experts en tecnologies intel·ligents, sense contacte i segures per al món del mòbil i la IoT.

Ofereixen suport específic en relació amb desenvolupaments de NFC, UWB, IoT segur i seguretat funcional. També ofereixen serveis de consultoria, disseny i desenvolupament de sistemes de hardware segurs, d’integració de firmware, aplicacions mòbils i solucions “cloud” segures.

Activitats

Amb el naixement de la tecnologia NFC l’any 2002, es creen les bases per utilitzar el telèfon mòbil o dispositius intel·ligents com a contenidors-emuladors de targetes intel·ligents i segures i es creen les bases per al naixement del mercat IoT. MobileKnowledge ofereix suport d’enginyeria per a aplicacions de connexió segura i sense contacte, com pagaments mòbils, sistemes d’accés, etiquetes intel·ligents, entre altres.

La tecnologia UWB ha esdevingut recentment extremadament rellevant. Ja s’està integrant en dispositius mòbils, vehicles i solucions IoT, també supera a altres tecnologies en termes de precisió de posicionament, consum d’energia i robustesa en connectivitat i seguretat sense fils.

MobileKnowledge és la primera empresa a nivell mundial que ofereix un conjunt d’eines d’avaluació i desenvolupament al voltant de UWB per a dispositius IoT, que permeten casos d’ús com ara control d’accés sense mans, seguiment d’elements i sistemes de localització en temps real amb dades de posicionament segures i precises.

Els seus clients poden integrar i dissenyar la tecnologia UWB en els seus productes i serveis alhora que reduir la inversió i accelerar el temps de comercialització.

La seva llista de serveis és la següent:
– Certificació EMV Level 1 en dispositius sense contacte
– Consultoria en ISO 26262 de Seguretat Funcional
– Dispositius NFC
– Desenvolupament de hardware i software
– Disseny i avaluació d’antenes NFC
– Desenvolupament d’aplicacions mòbils i del núvol
– Disseny de sistemes d’enginyeria segurs

Contacte

Gran Via de les Corts Catalanes 630, 4a planta, 08007 Barcelona
676 320 564

Persona de contacte:

Carlos Paternain
676 320 564

Casos d'èxit

Desenvolupament de SSDP (Secure Services Development Platform)

MobileKnowledge

Motivació L’objectiu del nostre projecte és el de desenvolupar un sistema totalment innovador i que pugui canviar el paradigma dels elevats costos d’integració i d’operació en la creació de les…

IoT