skip to Main Content

MobileKnowledge

IoT

Information

MobileKnowledge està format per un equip d’enginyers de sistemes, de hardware i software. Són experts en tecnologies intel·ligents, sense contacte i segures per al món del mòbil i la IoT.

Ofereixen suport específic en relació amb desenvolupaments de NFC, UWB, IoT segur i seguretat funcional. També ofereixen serveis de consultoria, disseny i desenvolupament de sistemes de hardware segurs, d’integració de firmware, aplicacions mòbils i solucions “cloud” segures.

Activities

Amb el naixement de la tecnologia NFC l’any 2002, es creen les bases per utilitzar el telèfon mòbil o dispositius intel·ligents com a contenidors-emuladors de targetes intel·ligents i segures i es creen les bases per al naixement del mercat IoT. MobileKnowledge ofereix suport d’enginyeria per a aplicacions de connexió segura i sense contacte, com pagaments mòbils, sistemes d’accés, etiquetes intel·ligents, entre altres.

La tecnologia UWB ha esdevingut recentment extremadament rellevant. Ja s’està integrant en dispositius mòbils, vehicles i solucions IoT, també supera a altres tecnologies en termes de precisió de posicionament, consum d’energia i robustesa en connectivitat i seguretat sense fils.

MobileKnowledge és la primera empresa a nivell mundial que ofereix un conjunt d’eines d’avaluació i desenvolupament al voltant de UWB per a dispositius IoT, que permeten casos d’ús com ara control d’accés sense mans, seguiment d’elements i sistemes de localització en temps real amb dades de posicionament segures i precises.

Els seus clients poden integrar i dissenyar la tecnologia UWB en els seus productes i serveis alhora que reduir la inversió i accelerar el temps de comercialització.

La seva llista de serveis és la següent:
– Certificació EMV Level 1 en dispositius sense contacte
– Consultoria en ISO 26262 de Seguretat Funcional
– Dispositius NFC
– Desenvolupament de hardware i software
– Disseny i avaluació d’antenes NFC
– Desenvolupament d’aplicacions mòbils i del núvol
– Disseny de sistemes d’enginyeria segurs

Contact

Gran Via de les Corts Catalanes 630, 4a planta, 08007 Barcelona
676 320 564

Contact person

Carlos Paternain
676 320 564

Casos d'èxit

Desenvolupament de SSDP (Secure Services Development Platform)

MobileKnowledge

Motivació L’objectiu del nostre projecte és el de desenvolupar un sistema totalment innovador i que pugui canviar el paradigma dels elevats costos d’integració i d’operació en la creació de les…

IoT