skip to Main Content

Eurecat

IoT
Blockchain
Drons
Ciberseguretat
IA
NewSpace

Informació

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de TECNIO), aplega l’experiència de més de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 36 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses.

Activitats

Un equip multidisciplinari i plurinacional format per científics i tecnòlegs treballa en més de 160 projectes de R+D aplicada, orientats a l’adquisició de nous coneixements per a la seva transferència a aplicacions i solucions específiques que cobreixin les necessitats del teixit industrial.

Capacitats d’R+D especialitzada en àmbits rellevants per la IoT:
– Seguretat
– Cibercrim (detecció i mitigació, identificació de patrons i anomalies, federació d’informació, etc.).
– Identitat digital (privacitat, anonimització, autenticació, etc.).
– Seguretat distribuïda (Internet de les Coses, Cloud Computing).
– Seguretat en plataformes mòbils.
– Analítica de dades aplicada
– Disseny i implementació d’eines per a l’extracció d’informació de valor a partir de fonts diverses de dades (xarxes socials, Open Data, posicionament interior, etc.), usant una infraestructura apropiada per al processament de Big Data i la visualització dels resultats.
– En aquest àmbit d’expertesa, conviuen a Eurecat perfils i activitats que s’ubiquen des de l’àmbit de l’R+D aplicada fins a l’àmbit de la transferència a l’empresa, en el marc del Big Data CoE Barcelona.
– Desenvolupament de sensòrica
– Objectes intel·ligents

Eurecat dirigeix la seva activitat a tots els sectors empresarials però, especialment, a set grans àmbits estratègics: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

Contacte

Diagonal, 177, 8a planta 08018 Barcelona
932 381 400

Persona de contacte:

Joan Mas
932 381 400

Casos d'èxit

Eurecat + eKauri

Eurecat

Motivació eKauri és una plataforma avançada de teleassistència. La motivació és l’ús de la tecnología al servei de la telemonitorització i teleassitència de persones en circumstàncies vitals especials, especialment aïllament…

IoT