skip to Main Content

Solució CHAtU

IoT

Motivació

Per una banda l’administració pública té l’objectiu de treballar en un futur pròxim utilitzant paper zero i per altra tenen una necessitat de fer arribar informació d’utilitat al ciutadà d’una manera senzilla i àgil.

Objectiu

Aconseguir que el ciutadà obtingui informació a través del seu dispositiu mòbil quan es troba en la proximitat de certs locals o zones que disposen d’informació d’utilitat.

Solució tecnològica

S’ha creat el CHAtU, un equip que a més de permetre carregar sense fils el telèfon mòbil, permet crear una zona WiFi amb tota la informació que d’una manera senzilla i segura l’administració haurà col·locat en el moment per al ciutadà. S’ha fet amb electrònica embedded, amb un firmware que crea una webApp i unes ràdios que permeten crear xarxes mesh WiFi d’alta cobertura optimitzant throughtput tant a 2,4 com 5GHz mab accés immediat al ciutadà per QR o NFC.

Model de negoci

Inversió pròpia dels socis. Desenvolupament també propi, i poder accedir a alguns clients per fer les primeres proves pilot.

Resultats

Està en fase de validació i proves, per poder servir com a showroom per altres casos d’ús. Ha estat molt ben rebut com a solució transversal a diversos sectors. Ara es cerquen nous llocs d’aplicació (restauració, comerços, etc.).

Estat actual

Està operatiu, es pot visitar i s’hi pot accedir. Estem en fase d’expansió per Espanya i en un futur curt esperem que a escala mundial.

Compartir en: