skip to Main Content

Applus+ Laboratories

IoT
Drons
Ciberseguretat
NewSpace

Informació

Applus + Laboratories proporciona serveis d’assaig, certificació i solucions d’enginyeria per millorar la competitivitat dels productes i fomentar la innovació. Amb els nostres assaigs donem suport als fabricants en el desenvolupament i validació de drons, naus eVTOL, vehicles elèctrics, components electrònics, equips de ràdio, i dispositius IoT. Col·laborem amb els nostres clients en àmbits com els nous materials, la fiabilitat, la compatibilitat electromagnètica, la connectivitat o la ciber seguretat.

Activitats

  • Serveis d’assaig i certificació per tot tipus de drons i accessoris, incloent tant els assaigs de vol com els assaigs en laboratori. Som Organisme Notificat per l’abast complet de certificació de drons segons el Reglament Europeu (EU) 2019/954.
  • Participació en projectes d’innovació per investigar i desenvolupar drons orientats a l’ús intern en magatzems i entorns industrials.
  • Assaigs de desenvolupament per naus eVTOL, tan en vol com en laboratori. Bancs d’assaig avançats, fets a mida, per a la seva incorporació en les instal·lacions del client.
  • Assaigs de compatibilitat electromagnètica, radio i ambientals, per la certificació i l’accés al mercat de dispositius electrònics, wireless i IoT.
  • Avaluacions de ciber seguretat de software i hardware, pel seu ús en àmbits que requereixen alts nivells de seguretat com aeronàutica, automoció, industria, pagament i identificació, o IoT.

Contacte

UAB Campus, Ronda de la Font del Carme s / n, 08193 Bellaterra
935 672 000

Persona de contacte:

Davide Brandano
935 672 000