skip to Main Content
Invelon

Invelon

Desenvolupen software propi de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta amb l'objectiu de crear les millors solucions tecnològiques 4.0, liderant-ne la integració transversal, en diferents fases i departaments dins de les empreses.

Xtrategics

Consultoria i agència d'innovació digital que acompanya les empreses en la transformació digital, incorporant de manera eficient les eines digitals per ajudar-les aconseguir els seus objectius.

HST Hardet Solucions Tecnològiques

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la informàtica i noves tecnologies, està format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica, treballant contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient.

Level4

Consultora IT especialitzada en Infraestructura IT, Cloud, ciberseguretat, formacions, desenvolupament i integracions de doftware i transformació digital.

Visiondrone.cat

Empresa de serveis aeris de l'àmbit de tota Catalunya. Estan habilitats per volar en zones restringides, aeroports CTR i ATZ.

Terradron

Serveis amb dron d'imatges aèries amb drones per observació de la terra, creant models 3D, mapes i plànols ràpids, fàcils,…

TOTSOM

Empresa especialitzada en la implementació de sistemes de control, electrònica i automatització pels sectors agrícoles, ramaders i industrials.