skip to Main Content

Vunkers IT Experts

Vunkers IT Experts és una companyia tecnològica amb una àmplia oferta de serveis IT. Especialitzada en ciberseguretat, intel·ligència artificial, Big…

Invelon

Invelon

Desenvolupen software propi de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta amb l'objectiu de crear les millors solucions tecnològiques 4.0, liderant-ne la integració transversal, en diferents fases i departaments dins de les empreses.

Xtrategics

Consultoria i agència d'innovació digital que acompanya les empreses en la transformació digital, incorporant de manera eficient les eines digitals per ajudar-les aconseguir els seus objectius.

HST Hardet Solucions Tecnològiques

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la informàtica i noves tecnologies, està format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica, treballant contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient.

Level4

Consultora IT especialitzada en Infraestructura IT, Cloud, ciberseguretat, formacions, desenvolupament i integracions de doftware i transformació digital.

Visiondrone.cat

Empresa de serveis aeris de l'àmbit de tota Catalunya. Estan habilitats per volar en zones restringides, aeroports CTR i ATZ.

Terradron

Serveis amb dron d'imatges aèries amb drones per observació de la terra, creant models 3D, mapes i plànols ràpids, fàcils,…