skip to Main Content

In2in Solucions Tecnològiques

In2in és una empresa de solucions tecnològiques experts en sistemes, comunicacions, ciberseguretat i software de gestió.

Milgrams

Consultoria estratègica i tecnològica que desenvolupa eines de IA per empreses i institucions i solucions Blockchain.

GironaDrons

GironaDrons és una empresa de serveis i projectes amb drons especialitzada en aquest sector, amb seu a Girona i operant a tot Catalunya.

Zerod

Zerod és el primer hub digital que connecta directament empreses amb els millors hackers ètics freelance del món, oferint també serveis d'assessorament en ciberseguretat.

EMC Barcelona

EMC Barcelona és una empresa de base tecnològica fundada el maig de 2020. Se centren en projectes d’alt valor afegit (R+D, assajos i validacions) en l’àmbit de la Compatibilitat Electromagnètica (EMC).

Sterna Innovation

Sterna Innovation ofereix serveis d'enginyeria a la indústria de dispositius mèdics des del 2014.
doceo

Doceo

Fabricant de solucions de gestió documental, digitalització, signatura documental, indexació i classificació automàtica, preservació a llarg termini i, optimització de contingut documental.

Biosignals Solutions

Biosignals Solutions és una empresa tecnològica enfocada a desenvolupar solucions per a l'adquisició, processament i anàlisi de biosenyals. L'empresa s'especialitza en oferir sensors i programari fiables i d'alta qualitat per a la indústria biomèdica.

Avistadedron.cat

Avistadedron.cat és una plataforma web on els pilots de drons d'àmbit català poden compartir amb la comunitat els seus vídeos aeris i geolocalitzar-los en un mapa similar al de Google. 

Blue Room Innovation

Blue Room Innovation és una empresa d'alta tecnologia amb un fort enfocament en el creixement del negoci mitjançant l'adopció de…