skip to Main Content

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Napptilus Battery Labs

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

Magnetika

Magnetika és una empresa tecnològica líder especialitzada en solucions de transferència inalàmbrica d'energia.

Shamidow Flydrones

Empresa proveïdora de serveis amb dron (seguretat, audiovisuals, topografia,...) i altres serveis de seguretat i ciberseguretat.

VOL 9 S.L.

VOL 9 compta amb una infraestructura moderna on es poden dur a terme proves de vol, formacions i desenvolupament de tecnologia UAS.

Unmanned Life

Unmanned Life és una empresa britànica amb hub tecnològic a Barcelona, que ha desenvolupat la plataforma de programari líder per a l'orquestració de robòtica autònoma. Aprofita AI, 5G i Edge Computing per desplegar robòtica aèria i terrestre, alimentant aplicacions per a empreses i indústries.

Inspectia & Control Services

Inspectia & Control Services és una empresa que dona serveis en l'àmbit de la seguretat i les emergències, la inspecció…

Cdronesupport (CDS)

Empresa amb base a Tiana (Barcelona) dedicada a la inspecció amb càmera termogràfica (dron o manual) i formació a policies…

ASE OPTICS EUROPE

ASE OPTICS EUROPE

Desenvolupament i fabricació de sistemes òptics i optrònics per a NewSpace i Drons.
IT clouding

ITCLOUDING SL

Consultora tecnològica especialitzada en serveis TIC en els vessants de la computació, virtualització, storage, ciberseguretat i cloud.

Avistadedron.cat

Avistadedron.cat és una plataforma web on els pilots de drons d'àmbit català poden compartir amb la comunitat els seus vídeos aeris i geolocalitzar-los en un mapa similar al de Google. 

KPSDRONS

KPSDRONS és un equip multidisciplinar ubicat a la Catalunya central i especialitzat en treballs d'inspecció industrial, topografia i agricultura de…