skip to Main Content

RR FPV

Empresa dedicada al disseny i fabricació de drons custom FPV Cinelifter pel sector cinematogràfic.

GironaDrons

GironaDrons és una empresa de serveis i projectes amb drons especialitzada en aquest sector, amb seu a Girona i operant a tot Catalunya.

SialSIG, SCCL

Cooperativa, consultora sense ànim de lucre, que busca facilitar la presa, gestió i difusió de dades en petites empreses i entitats. Implanten i difonen sistemes d'informació geogràfica en aquestes organitzacions, que no per ser petites han de pensar que elles no els poden utilitzar. Adapten el SIG i la presa de dades a cada cas i tipus de projecte, amb la finalitat d'obtenir un producte autogestionat per l'entitat. Busquen projectes col·laboratius i fomenten compartir recursos. Animen a usar i generar dades, a utilitzar-los i treure partit i ensenyament del seu històric. Estan molt implicats en la seva feina, veuen contínues aplicacions dels SIG al seu voltant i tenen coneixement de múltiples eines tecnològiques per al seu disseny.

Nabla Vision

Nabla Vision ofereix solucions a mida de percepció 3D en temps real que permeten millorar substancialment la teleoperació i el rendiment dels algorismes de visió artificial existents, integrant sensors que combinen càmeres i dispositius LiDAR 3D de mercat amb software propietari.

VLOSDRON

Empresa dedicada a la inspecció d'infraestructures amb drons.

Instadrone

Empresa especialitzada en prestacions tècniques i anàlisi de dades amb drons. Les seves activitats són: inspecció, cartografia, bessó digital, missions específiques, integració, venda i formació B2B/B2G. Filial d'INSTADRONE GROUP i amb seu a Barcelona. Què els distingeix? Ús de drons amb la tecnologia més avançada en sensors i programari. XARXA d'agències i professionals qualificats de gran experiència. Captura de dades precisa i detallada que permet, als seus clients, prendre la millor decisió estratègica per als seus negocis i projectes.

PersualDrone

PersualDrone és una empresa especialitzada en inspeccions tècniques industrials i energies renovables fent servir la tecnologia més innovadora amb els…

Drone OPS

És una operadora de drones centrada en el sector audiovisual, tant en imatges estabilitzades com en FPV i d'acció. Tanmeteix, també poden oferir altres serveis com inspeccions industrials o captura 3D.

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Napptilus Battery Labs

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

Magnetika

Magnetika és una empresa tecnològica líder especialitzada en solucions de transferència inalàmbrica d'energia.