skip to Main Content

La Digital Catalonia Alliance comptarà amb un espai propi a l’Advanced Factories, que acollirà cinc empreses membres

DCA

Maccion, BitGenoma, InterSystems, Datision i Digital Smart Group presentaran les seves solucions tecnològiques del 9 a l’11 d’abril a Fira Barcelona Gran Via

Novament, la Digital Catalonia Alliance (DCA) participarà amb un estand propi a l’Advanced Factories, l’esdeveniment sobre Indústria 4.0 més rellevant del sud d’Europa, que reuneix anualment a Barcelona professionals, experts i empreses de la indústria avançada, l’automatització, la robòtica, la digitalització i la fabricació intel·ligent. L’estand, que s’ubicarà al Pavelló 2 (D432), comptarà amb la presència de cinc empreses membres de l’aliança: Maccion, BitGenoma, InterSystems, Datision i Digital Smart Group per exposar les seves solucions tecnològiques

Durant els tres dies de congrés, es reuniran més de 560 expositors i 320 ponents per presentar i reflexionar sobre les darreres innovacions tecnològiques, tendències i solucions en aquests camps, oferint oportunitats de networking, aprenentatge i col·laboració per impulsar la transformació digital i l’eficiència a la indústria. En aquest escenari, cinc empreses membres de l’aliança comptaran amb un espai únic per a l’exhibició dels seus productes i serveis tecnològics:

L’empresa Maccion (DCA-IoT), dedicada a implementar solucions innovadores en l’àmbit de la Indústria 4.0, presentarà diferents solucions destacades per millorar la productivitat i l’eficiència dels processos industrials. Aquestes són: Maccion OEE, un sistema avançat per monitorar l’efectivitat general de l’equip i controlar la producció en temps real; Kanban 4.0, un sistema automàtic de gestió de la logística interna que facilita la detecció d’esdeveniments productius o logístics a planta; BiCaptor: Una plataforma avançada per capturar Big Data i proporcionar eines d’intel·ligència empresarial per mesurar, planificar i millorar el sistema de producció; SMAC100, un sistema dissenyat per detectar esdeveniments a les fàbriques amb deu anys d’autonomia i sis sensors integrats en un sol dispositiu sense fils; BiDoc, un sistema intel·ligent de gestió que permet millorar el rendiment dels processos de producció dels treballadors, i Maccion Vision i AI, un sistema intel·ligent que permet controlar defectes de fabricació.

L’enginyeria BitGenoma (DCA-IoT), treballa amb les tecnologies IIOT, RFID, Cloud, IA, entre d’altres per ajudar les empreses a créixer gràcies a la implementació de tecnologia. A l’estand de l’Advanced Factories, BitGenoma presentarà la simulació d’una solució actualment implementada per fer una separació de peces durant un procés productiu, gràcies a tecnologia RFID.

Des d’Intersystems (DCA-IoT) es presenta un programari de gestió de dades capaç de simplificar arquitectures i assolir una millora de l’eficiència i la gestió del risc de les organitzacions que treballen amb grans volums de dades. L’empresa ha desenvolupat una eina basada en Smart Data Fabrics, que permet accelerar i simplificar l’accés als actius de dades de tota l’empresa, incloent-hi una àmplia gamma de funcions analítiques i el processament del llenguatge natural per facilitar les empreses obtenir nous serveis i coneixements.

L’empresa Digital Smart Group (DCA-IoT) ofereix solucions integrades pel sector de la indústria i la infraestructura crítica, l’energia i el transport amb l’objectiu d’accelerar l‘adopció de la digitalització. També proporciona serveis de manteniment predictiu per a transformadors, motors i variadors de velocitat, garantint un funcionament òptim i una major durabilitat dels equips.

Datision (DCA-IoT) és una empresa especialitzada en el desenvolupament i implementació d’algoritmes d’Intel·ligència Artificial en l’entorn industrial, que aporta solucions a diversos sectors, com el metal·lúrgic, el químic, l’alimentari o l’automobilístic. L’empresa dona suport a la millora de la productivitat i la competitivitat, així com assolir els objectius de sostenibilitat (ODS). Datision compta amb les darreres tècniques de Data Science, com les tecnologies d’IA generativa, el Machine i el Deep Learning.

La Digital Catalonia Alliance és Supporting Partner de l’Advanced Factories. Aquesta és una de les accions de l’aliança, destinada a reforçar les relacions amb socis estratègics, per promoure la participació de les empreses membres en fires i congressos rellevants. 

Compartir en: