skip to Main Content

InterSystems

IoT
IA
NewSpace

Informació

Fundada el 1978, InterSystems ofereix solucions innovadores basades en dades per organitzacions amb informació crítica vinculada, entre altres sectors, al sanitari, financer i logístic. Les seves plataformes de dades cloud-first solucionen problemes vinculats a la interoperabilitat, la velocitat i l’adaptabilitat a organitzacions de tot el món. InterSystems també desenvolupa i dona suport a la gestió de dades en hospitals a través d’un sistema d’història clínica informatitzada, així com una unificació de les històries clíniques de sistemes sanitaris i de governs a través d’un poderós paquet d’integració de dades sanitàries. L’empresa està compromesa amb l’excel·lència donant suport als clients i partners en més de 80 països 24 hores set dies a la setmana. Amb seu a Cambrdige, Massachusetts, InterSystems té 25 oficines en tot el món.

Activitats

InterSystems és una companyia tecnològica, amb plataformes d’alt rendiment i alta disponibilitat, que facilita la creació i manteniment de software de qualsevol nivell de complexitat.
L’empresa ofereix la possibilitat de gestionar grans volums de dades, interoperabilitat avançada, conexió de dispositius i anàlisi de dades en temps real, juntament amb la simplicitat, ens fan una opció a considerar en projectes nous.

Contacte

Camí de Can Camps 19, Edifici Vinson, Mòdul 1F, 08174, Barcelona

Persona de contacte:

Santi Verdú
632200201