skip to Main Content

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

DOMINION GLOBAL

Dominion Global és una companyia global de Projectes 360 i Serveis Sostenibles, amb més de 12.500 treballadors i més de…

Brickken

Brickken

Empresa de tokenización d'actius que actualment opera sota una blockchain privada en instàncies de AWS, i poden canviar a pública de Ethereum.
Logo modden

Modden Tech, S.L.

L'objectiu de l'empresa és posar a disposició dels seus clients tots els elements necessaris per poder gestionar les seves inversions, acompanyant-los durant tot el procés i oferint un servei personalitzat.

Shamidow Flydrones

Empresa proveïdora de serveis amb dron (seguretat, audiovisuals, topografia,...) i altres serveis de seguretat i ciberseguretat.

VOL 9 S.L.

VOL 9 compta amb una infraestructura moderna on es poden dur a terme proves de vol, formacions i desenvolupament de tecnologia UAS.
The Predictive Company

The Predictive Company

Ofereix una solució SaaS per a l'optimització energètica i el manteniment predictiu basat en la Intel·ligència Artificial.
Adaptical

ADAPTICAL

Desenvolupen eines didàctiques amb l'ús de les noves tecnologies com la intel·ligència artificial amb l'objectiu de proporcionar solucions innovadores al sistema educatiu per a millorar l'ensenyament i l'aprenentatge.
eHealthAI

eHealthAI

Desenvolupament d'aplicatius d'intel·ligència artificial per l'àmbit de la salut.