skip to Main Content

NeurekaLab

A NeurekaLAB desenvolupen eines digitals per la detecció i intervenció de les dificultats d’aprenentatge (Dislèxia, Discalcúlia, TDAH...) gràcies a l’ús…

RR FPV

Empresa dedicada al disseny i fabricació de drons custom FPV Cinelifter pel sector cinematogràfic.

Winfor

Winfor fa serveis de consultoria i desenvolupament basat en IA per el sistema de salut i fabricants de equipament mèdic…

GironaDrons

GironaDrons és una empresa de serveis i projectes amb drons especialitzada en aquest sector, amb seu a Girona i operant a tot Catalunya.

AL1 International Consulting Group

AL1 International Consulting Group és el Distribuïdor exclusiu a Espanya de la plataforma GeoCassini que és l'única plataforma 100% web accessible en mode SaaS dedicada a emmagatzemar, gestionar, operar, actualitzar i compartir totes les dades que en descriuen l'espai i el contingut. e-Cassini és una empresa creada amb l'objectiu de simplificar la gestió diària del domini públic, facilitant el desenvolupament de tota mena de plànols (carrers, PCRS, façanes, xarxes, etc.), dades geolocalitzades i dades GIS, gràcies a les perspectives que ofereixen les noves tecnologies. e-Cassini permet explotar de forma sincronitzada tota mena de dades 2D i 3D, públiques (Open Data) o privades, en particular els núvols de punts 3D resultants de captures LIDAR o de tractaments fotogramètrics. La plataforma també ofereix una àmplia gamma de bessons digitals i aplicacions per al processament de dades, aplicacions de “casos d'ús” i aplicacions d'intel·ligència artificial (IA).

Zerod

Zerod és el primer hub digital que connecta directament empreses amb els millors hackers ètics freelance del món, oferint també serveis d'assessorament en ciberseguretat.

Showee

Showee es dedica al disseny i la comercialització d'una innovadora dutxa eco-intel·ligent. El seu producte revoluciona l'experiència de bany al automatitzar el procés de mullat, ensabonat i assecat. Més que un simple producte, la seva dutxa està concebuda per a potenciar l'autonomia i la privacitat d'aquelles persones amb necessitats especials, al mateix temps que ofereix un suport inavaluable als cuidadors corresponents. Amb un enfocament centrat en la innovació i la comoditat, Showee s'esforça per proporcionar solucions intel·ligents que no sols transformen la rutina d'higiene diària, sinó que també milloren la qualitat de vida. La seva dutxa eco-intel·ligent és la combinació perfecta de funcionalitat i suport, destinada a millorar el dia a dia dels qui més el necessiten.

Easeefy

Easeefy és una empresa de software especialitzada en desenvolupar solucions basades en IA (Deep learning) per detectar, minimitzar i prevenir la pèrdua relacionada amb les transaccions a les caixes (Checkout) del sector “retail”, especialment per a supermercats.