skip to Main Content
  • Comunitat

No hi ha esdeveniments amb aquest criteri de cerca
Esdeveniments passats
  • Comunitat

7 de març 2023
A les 17:30

Sessió oberta del Grup de treball d’Internacionalització

El pròxim 7 de març, de 17.30 h a 19.30 h, s’organitza una sessió del Grup de Treball d’Internacionalització de la comunitat de Ciberseguretat de la DCA, que tindrà lloc…

Presencial
Ackcent Cybersecurity
Ciberseguretat
21 de febrer 2023
A les 09:00

Jornada ‘AI4EO Catalonia’: Intel·ligència Artificial aplicada a l’Observació de la Terra

Durant la jornada es compartiran més detalls sobre aquesta iniciativa i els assistents gaudiran d’una sèrie de xerrades d’experts, juntament amb ponents de diferents empreses, grups d’investigació i institucions de Catalunya, i una taula rodona centrada en el «Futur de l’AI4EO a Catalunya». També es duran a terme activitats de networking on els presents podran interactuar entre ells i intercanviar idees i informació de contacte.

Presencial
Residència d’Investigadors del CSIC
IA
NewSpace
9 de febrer 2023
A les 10:00

Atracció i retenció del talent al sector NewSpace català

Un dels principals reptes del sector del NewSpace a Catalunya és la generació, atracció i retenció del talent al territori. Dotar d’estratègies i recursos a l’ecosistema del NewSpace és precisament l’objectiu de la jornada.

Presencial
CaixaForum Macaya
NewSpace
2 de febrer 2023
A les 08:30

Sessió oberta dels grups de treball de Talent i de Start-ups i d’Inversió

Des de la DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, s’organitzen dues sessions obertes dels quatre grups de treball vinculats al sector de la ciberseguretat: Internacionalització, Transformació Operativa i Regulatori, Talent i Start-ups i Inversió.

Presencial
Agència de Ciberseguretat de Catalunya
Ciberseguretat
1 de febrer 2023
A les 09:00

La DCA, al Barcelona Cybersecurity Congress 2023

La DCA-Ciberseguretat organitza activitats entre els dies 1 i 2 de febrer vinculades a la formació i retenció de talent, difusió del coneixement i networking. Per participar en alguna de les activitats, podràs aconseguir gratuïtament una entrada Expo+Pass.

Presencial
Recinte Fira Barcelona Gran Via
Ciberseguretat