skip to Main Content

VASS Company

IoT
Ciberseguretat
IA

Informació

VASS és una empresa global especialitzada en oferir solucions digitals i serveis de transformació digital a nivell mundial, operant en més de 26 països i en 4 continents.

L’empresa es centra en simplificar la complexitat dels reptes tecnològics i digitals de les organitzacions, especialment en sectors com la banca, el sector públic, les indústries, assegurances i telecomunicacions.

El seu objectiu és impulsar els plans de digitalització de manera estratègica i innovadora, orientant la innovació cap a resultats concrets.

Activitats

Costumer experience:
Milloren i optimitzen l’experiència del client al llarg del Customer journey, mitjançant l’ús de plataformes digitals i l’aprofitament de la dada del client per a personalitzar i optimitzar qualsevol interacció.

Data i IA:
Acompanyen a les organitzacions a treure el màxim partit a la dada, amb l’objectiu que li permeti descriure, definir i construir millors productes i estratègies. Implementen l’automatització de processos empresarials mitjançant l’aplicació de IA millorant l’eficiència operativa de les companyies.

Cloud:
Acompanyen a les organitzacions en la transformació de les seves arquitectures per a fer-les més escalables, més flexibles i segures, a través del disseny i implementació d’arquitectures digitals en el núvol amb un enfocament end-to-end.

Business automation:
Implementen solucions empresarials per a l’optimització i automatització de processos de negoci que millorin l’eficiència i rendibilitat de les organitzacions.

Ciberseguretat:
Protegeixen els actius de l’empresa d’amenaces mitjançant la identificació, prevenció i la resposta a incidents de seguretat, a través de la implementació i ús de les més innovadores solucions de seguretat del mercat.

Software engineering:
Dissenyen, implementen i mantenen els productes digitals de programari per a satisfer les necessitats empresarials, mitjançant l’ús de metodologies agile, millors pràctiques de programació i les tecnologies més innovadores.

Contacte

C/ Pallars 193-205

Persona de contacte:

Carlos Gironella Guzman
699406857