skip to Main Content

Space4Earth

IoT
NewSpace

Informació

Geospatial Intelligence & Urban Computing Lab. Combinen tecnologies disruptives, com IA, IoT, Big Data, ML, Espai, AR/VR/MR o Computer Vision, per crear eines innovadores, enfocades al sector de les Smart Cities-Regions, principalment seguretat ciutadana i mobilitat, prevenció de riscos naturals, gestió i monitorització de recursos naturals, esports extrems (estacions d’esquí) o museologia i exhibicions.

El seu principal producte-servei és la Plataforma de Visualització de Dades Geoespacials HAToM, una plataforma “all-inone” 3D immersiva i interactiva que canvia la manera com es processen i visualitzen les dades geoespacials.

Alumni de l’Agència Espacial Europea BIC-Barcelona (2015), a la seva primera etapa (Tinkerers). Ha participat en diversos projectes europeus, com el 100 Intelligence City Challenge, obtingut el Segell d’Excel·lència a la Innovació per la Comissió Europea, així com el Copernicus Prize Catalunya o la Medalla d’Or a la Innovació, entre altres reconeixements.

Activitats

Productes i serveis basats en dades geoespacials, com analítica, monitoratge, prevenció, simulacions, etc., per als quals utilitzen, principalment, dades d’Observació de la Terra des de l’Espai, com ara productes de Copernicus, així com serveis d’emergència, com els que proveeix la constel·lació de satèl·lits Galileu i tecnologies deeptech.

Contacte

Avenida Diagonal, 590, 2n 2a, 08021 Barcelona

Persona de contacte:

Milena Orlandini
649113292