skip to Main Content

Smilics Technologies

IoT
IA

Informació

Smilics Technologies és una empresa catalana que dissenya i fabrica solucions completes de hardware i software per a la monitoratge i gestió del consum elèctric en qualsevol tipus d’instal·lació, des de la llar fins a la gran indústria. Tant el centre d’R+D com la fàbrica dels equips estan situats prop de Barcelona.

Activitats

Wibeee IoT ofereix una solució de comunicació innovadora que cobreix tota la gamma de dispositius Wibeee i permet una fàcil instal·lació dels equips de mesura en llocs on la tecnologia Wi-Fi no està disponible o on es requereix una major robustesa i fiabilitat gràcies a la seva contínua connectivitat amb el núvol. Wibeee IoT permet controlar de manera eficient el consum d’energia, generant estratègies d’estalvi energètic personalitzades per a diferents sectors empresarials.

La plataforma Wibeee (web/APPs) permet gestionar els diferents tipus de dispositius de mesura, independentment de la seva tecnologia de comunicació, fent que l’ús de qualsevol sistema de comunicació sigui totalment transparent per a l’usuari final, facilitant així l’anàlisi, la gestió de dades i la presa de decisions d’eficiència energètica i optimització de costos.

Contacte

C/Lepant, 43 08223 Terrassa
671996619

Persona de contacte:

Judit Malgosa
671996619