skip to Main Content

Showee

IoT
Blockchain
IA

Informació

Showee es dedica al disseny i la comercialització d’una innovadora dutxa eco-intel·ligent. El seu producte revoluciona l’experiència de bany al automatitzar el procés de mullat, ensabonat i assecat. Més que un simple producte, la seva dutxa està concebuda per a potenciar l’autonomia i la privacitat d’aquelles persones amb necessitats especials, al mateix temps que ofereix un suport inavaluable als cuidadors corresponents.

Amb un enfocament centrat en la innovació i la comoditat, Showee s’esforça per proporcionar solucions intel·ligents que no sols transformen la rutina d’higiene diària, sinó que també milloren la qualitat de vida. La seva dutxa eco-intel·ligent és la combinació perfecta de funcionalitat i suport, destinada a millorar el dia a dia dels qui més el necessiten.

Activitats

Les dutxes intel·ligents de Showee representen una innovació destacada dins de la indústria dels dispositius per a llars. Incorporen tecnologies d’avantguarda dissenyades per millorar la qualitat de vida en la higiene personal principalment a persones amb diversitat funcional, així com per facilitar l’assistència a la dutxa per al personal sociosanitari, cuidadors i familiars.

La seva dutxa intel·ligent integra solucions avançades d’Internet de les Coses (IoT), permetent una connectivitat intel·ligent i una gestió eficient a través de la xarxa IoT. Aquesta infraestructura ens habilita:

  • Cicles de dutxa personalitzables: Procés automatitzat de mullat, ensabonat i assecat.
  • Control remot: Capacitat per iniciar, aturar o programar cicles de dutxa des d’una aplicació mòbil. A més, es pot controlar la dutxa mitjançant comandes de veu.
  • Diagnòstic i manteniment: Auto-diagnòstic per detectar problemes i, en alguns casos, enviar alertes als usuaris o als serveis tècnics.
  • Eficiència energètica: Optimització dels programes de dutxa per aconseguir estalvis d’aigua superiors al 50%.
  • Anàlisi de dades: Recopilació de dades sobre els hàbits d’ús per millorar l’eficiència, durabilitat i rendiment de les dutxes.

A més, la seva solució ja s’ha implementat amb èxit en residències i hospitals.

Contacte

Carrer Vilatorrada, s/n

Persona de contacte:

Alejandro Castro Loaiza
648843215