skip to Main Content

Scytl

Ciberseguretat
IA

Informació

Scytl s’esforça per transformar i modernitzar les eleccions, les reunions i els processos de presa de decisions, mitjançant la implementació d’una tecnologia innovadora que permet garantir els màxims nivells de seguretat, transparència i accessibilitat en tot moment.

Activitats

Les seves solucions incorporen protocols criptogràfics únics que garanteixen la màxima seguretat, transparència i auditabilitat en qualsevol tipus d’elecció. La tecnologia capdavantera de Scytl està protegida per més de 40 patents internacionals i permet que governs i organitzacions puguin dur a terme electrònicament tota mena de processos electorals d’una manera completament segura i auditable.

Les solucions segures de Scytl, basades en més de 20 anys de recerca, s’han utilitzat amb èxit a més de 30 països d’arreu del món, inclosos els Estats Units, el Canadà, el Regne Unit, França, Alemanya, Suïssa, el Brasil, Sud-àfrica, l’Índia i Austràlia. El seu equip ha organitzat eleccions i processos de presa de decisions per a governs, agències i organitzacions de tots els tipus i mides.

En Scytl, la confiança i la transparència són la base de tot el que fan. S’adonen que la tecnologia de votació en línia no seria útil si no fos confiada tant pels organitzadors electorals com pels votants. Per aquest motiu, posen en pràctica una sèrie de mesures de transparència en funció de les necessitats electorals. Aquestes inclouen mecanismes de verificabilitat individuals i universals, publicació de codi font i processos de certificació específics per governs.

Contacte

Travessera de Gràcia 17. 7è pis, 08021, Barcelona

Persona de contacte:

Clémence Campillo
+ 34 934 230 324