skip to Main Content

Recircula Solutions

IoT

Informació

Recircula Solutions és una empresa tecnològica que desenvolupa solucions pel sector de la gestió de residus urbans. Tenim l’objectiu de digitalitzar tota la cadena de valor dels residus, donant les eines a les autoritats per implicar els ciutadans en un nou paper actiu gràcies a l’ús d’incentius.

Recircula tracta els reptes, les necessitats i les oportunitats per millorar els problemes de la gestió de residus a nivell mundial, amb el focus localitzat en els residus d’envasos orgànics, lleugers i de vidre.

Activitats

RecySmart és un dispositiu IoT adaptable a quasevol contenidor de residus urbans, capaç d’interactuar amb els ciutadans i proporcionar noves motivacions per reciclar basant-se en incentius atractius i convertint els contenidors normals en intel·ligents. Es pot instal·lar en 3 fraccions selectives diferents: orgànica, envasos lleugers i vidre.

– RecySmart per les fraccions d’envasos lleugers i vidre és una tecnologia única patentada en l’àmbit Europeu amb la capacitat d’identificar múltiples residus d’envasos (vidre, plàstic, metall i cartó) reciclats pels ciutadans gràcies al seu innovador sensor combinat amb algoritmes d’Intel·ligència Artificial en temps real.
– RecySmart per la fracció orgànica permet monitoritzar la bossa de residus que reciclen els ciutadans gràcies a l’adhesió d’un codi QR o tag RFID.

Les dues solucions es poden equipar amb un sensor volumètric per mesurar el nivell d’ompliment. La tecnologia augmenta les taxes de recuperació fins a un 80-90% digitalitzant completament el cicle de residus proporcionant dades analítiques en temps real als ajuntaments.

Persona de contacte:

Jordi Berguinzo Martínez
654869903