skip to Main Content

Qbeast

IA

Informació

Qbeast minimitza el moviment de dades en Big Data amb OSS.
Han creat una solució SaaS unificada que fa que sigui fàcil d’utilitzar, analitzar i compartir grans dades amb els seus protocols de codi obert que minimitzen el moviment de dades entre les diferents plataformes i serveis SaaS. Això permet un accés ràpid i segur al coneixement dins i fora de les organitzacions.

Activitats

Cesare Cugnasco (CEO) va treballar com a investigador al Barcelona Supercomputing Center, una institució de recerca reconeguda a Europa. Fa sis anys, treballant al Human Brain Project per crear un mapa digital del cervell humà, van inventar una manera més intel·ligent d’emmagatzemar dades que permet els científics de dades explorar i obtenir informació alhora que redueix la quantitat de dades gestionades al mínim. El nou esquema de gestió de fitxers distribuït patentat permet indexar i executar anàlisis aproximades i de precisió total de grans quantitats de dades d’una manera purament distribuïda sense bloquejos distribuïts. Tot i que han fet que el seu format de dades i els seus clients estiguin en obert i disponibles de manera gratuïta, Qbeast encara conserva els drets del protocol de sincronització que permeten la transmissió i els desplegaments a gran escala.

Han llançat el format de dades de codi obert Qbeast-Spark i estan construint una comunitat de científics de dades i enginyers de dades al seu voltant.
S’ha desenvolupat un prototip de programari SaaS.
Qbeast pot comptar amb un equip d’enginyeria internacional de primer nivell. Han recollit coneixements i comentaris amb centenars d’entrevistes amb equips de dades d’empreses de diversos sectors. Validen la necessitat de la seva solució amb POC completats i en curs.

Contacte

C/ de Roc Boronat, 117, 2a Planta, 08018 Barcelona

Persona de contacte:

Ivi Hartsioti
638071335