skip to Main Content

OPP Group

IoT

Informació

Optimal Pork Production S.L. (OPPgroup) és una empresa proveïdora de serveis d’assessoria integral a explotacions de producció porcina, implantació i creació de noves tecnologies, així com projectes clau de granges tecnificades Pplus.

Activitats

Com a empresa tecnològica dedicada a optimitzar la producció porcina preservant al màxim el benestar animal, medi ambient i els recursos naturals, obtenen, gestionen i analitzen múltiples dades provinents de totes les etapes de la producció. Així, sensòria (temperatura, humitat, gasos, etc.), consums dels animals, pesos, vídeos, arxius sonors, etc., són eines que tenen al seu abast per avaluar, creuar i prendre decisions en tot allò referent a les produccions, estat de benestar dels animals, qualitat ambiental, logística, traçabilitat, salut animal, bioseguretat, energia i control de residus.

Contacte

Parc Agrobiotech Lleida, PCITAL C/Turó de Gardeny, Edifici H3, 1ª planta A, oficina 10 25003 Lleida

Persona de contacte:

Jose Ángel Fernández Ortiz
660208564

Casos d'èxit

Projecte V-Etic

OPP Group

Motivació La motivació per iniciar aquest projecte va sorgir de la necessitat de controlar l’ús dels tractaments per facilitar la traçabilitat i ajudar a reduir l’ús d’antibiòtics a les explotacions…

IoT