skip to Main Content

OlisTIC

Blockchain
IA
NewSpace

Informació

Impulsa la innovació i el creixement de la teva empresa amb el mètode OlisTIC, expandint les capacitats del teu negoci i incrementant els beneficis al seu màxim potencial.
Son una consultora empresarial i tecnològica amb la missió d’identificar oportunitats de millora i creixement en totes les àrees de negoci implementar solucions d’Intel.ligència Artificial i Blockchain per a l’excel.lència empresarial i organitzacional.

Activitats

Consultoria de processos. Estudi dels processos empresarials per a la identificació de millores estratègiques i oportunitats d’optimització i creixement en totes les àrees de la organització. Definició d’accions estratègiques i implementació de solucions tecnològiques alineades amb les necessitats i els objectius de desenvolupament empresarial.

Mentoria. Acompanyament a càrrecs directiu i/o equips en l’adopció i integració de les noves tecnologies i la preparació dels llocs de treball per a la seva implementació.

Formació. Desenvolupament de programes formatius a mida en l’ús de les noves tecnologies i el seu potencial: Intel.ligència Artificial, Blockchain, New Space i/o Realitats Virtuals. Formació en el desenvolupament d’habilitats humanes per a un ús eficient de les noves tecnologies en l’empresa.

Assessorament. Orientació i assessorament expert en eines tecnològiques i ecosistemes informàtics adients per a cada cas empresarial.

Contacte

Dalt, 36

Persona de contacte:

Sandra Arcos
646364041