skip to Main Content

Numentech

Blockchain
Ciberseguretat
IA
numentech logotip

Informació

Numentech neix en 2018 per a portar al mercat productes i solucions que garanteixin la plena seguretat en qualsevol moment, en qualsevol entorn i salvaguardar la plena operativitat de les petites i mitjanes empreses. Per reduir la vulnerabilitat de la ciberseguretat, treballen des d’una perspectiva holística i resilient. La combinació integrada de productes i serveis desenvolupada per Numentech cobreix tots els nivells que componen el dinàmic ecosistema de les TIC: persones, polítiques, cultura organitzativa i tecnologia. Numentech és el soci ideal per a la verificació, el disseny i la implementació de la ciberseguretat global en els marcs corporatius o nacionals. L’equip és el seu pilar. Se centren a crear oportunitats contínues per a veure al seu equip desenvolupar-se i créixer professionalment, fent-lo partícip en projectes d’R+D per a desenvolupar noves solucions de ciberseguretat.

Activitats

1. Desenvolupament de Numen Box: solució de protecció de xarxa que, combinant les tecnologies NGFW (Next Generation Firewall) i Blockchain, assegura recopilar proves amb valor jurídic en cas d’un ciber atac. Dissenyada pensant en les necessitats de petites i mitjanes empreses, gràcies a un sistema Plug&Play i una instal·lació senzilla garantirà la total operativitat i protecció de la nostra xarxa, no requereix competències tècniques avançades.

2. Desenvolupament de campanyes de mitigació de riscos i sensibilització per a Pimes en l’àmbit de la ciberseguretat en col·laboració amb diferents partners.

Contacte

Carrer Aribau 112, 4-1, 08036, Barcelona

Persona de contacte:

Mauro Ponzè
935414447