skip to Main Content

Napptilus Battery Labs

IoT
Drons
NewSpace

Informació

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques disruptives de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

Estan dissenyats amb un nou tipus d’electrode de nanomaterial híbrid, que són més fàcils de fabricar. La IP patentada està sent desenvolupada per l’ICN2 a Barcelona.

Activitats

Les bateries elèctriques de càrrega ràpida de Napptilus Battery Labs, poden aprofitar la IoT, els drons i involucrar-se amb noves comunitats espacials en diverses activitats, com:

  • Solucions d’energia per a drons: col·laborar amb els fabricants de drons per crear solucions d’energia adaptades. Les bateries poden oferir opcions lleugeres i de càrrega ràpida que proporcionen temps de vol prolongats, permetent missions de llarg abast i una eficiència millorada per a diverses aplicacions de drons, com ara fotografia aèria, serveis de lliurament i vigilància.
  • Sistemes d’energia per a naus espacials: explorar col·laboracions amb agències espacials i empreses espacials privades per desenvolupar sistemes d’alimentació avançats per a satèl·lits, sondes espacials i futures missions tripulades. Les bateries d’NBL, amb la seva càrrega ràpida i llarga vida útil, poden proporcionar solucions d’alimentació fiables i eficients per a diverses aplicacions espacials, reduint la dependència de les fonts d’alimentació tradicionals.
  • Emmagatzematge d’energia per a comunitats fora de la xarxa: desenvolupar solucions d’emmagatzematge d’energia que s’adrecin a comunitats fora de xarxa, especialment a zones remotes o poc ateses. En integrar les bateries d’NBL amb fonts d’energia renovables com la solar o l’eòlica, aquestes comunitats es poden beneficiar d’un emmagatzematge d’energia fiable i de càrrega ràpida, millorant el seu accés a l’electricitat i promovent el desenvolupament sostenible.
  • Reciclatge i sostenibilitat de bateries: establir un programa integral de reciclatge de bateries per garantir l’eliminació responsable i sostenible de les bateries al final de la seva vida útil. Col·laborar amb empreses i organitzacions de reciclatge per desenvolupar processos de reciclatge eficients i promoure els principis de l’economia circular.

Contacte

Plaça de Pau Vila,1, 2B

Persona de contacte: