skip to Main Content

Modden Tech, S.L.

Blockchain
Logo modden

Informació

El model de negoci de Modden es basa en la creació del seu propi ecosistema; una plataforma de hosting, un exchange i un fòrum especialitzat en criptomonedes. L’objectiu de l’empresa és posar a disposició dels seus clients tots els elements necessaris per poder gestionar les seves inversions, acompanyant-los durant tot el procés i oferint un servei personalitzat. L’equip té com a objectiu generar un lligam de confiança i seguretat amb els usuaris, essent el fòrum de l’empresa l’eix central per complir aquests objectius.

Activitats

Especialitzats en PoS
Modden ha desenvolupat la seva pròpia blockchain PoS on MDDN, considerada com a token d’utilitat, és la criptomoneda pròpia del projecte.

Plataforma de hosting
Aquest servei està dirigit als inversors que no tenen els recursos necessaris per gestionar el seu propi VPSModden té la finalitat d’oferir l’opció d’allotjar masternodes i habilitar servidors VPS on els usuaris puguin crear la seva cartera i habilitar la funció de staking de manera senzilla.

Exchange
Modden presenta un projecte d’Exchange Centralitzat (CEX). El seu objectiu és gestionar un Exchange totalment alineat amb les regulacions actuals, comprometent-nos a centrar els esforços en garantir-ne el compliment.

Fòrum
Es busca crear coneixement col·lectiu i que el fòrum sigui un punt d’unió entre els inversors que ajudi el projecte a arribar a un grau cada vegada més gran de popularització.

Store
Ofereixen més de 3.000 productes electrònics, essent els més rellevants els de tipus informàtic. Ordinadors, targetes gràfiques, processadors, smartphones i molt més a la disposició dels usuaris.

Acadèmia
L’objectiu és que els seus usuaris tinguin un coneixement profund sobre el món de les criptomonedes i la tecnologia existent que hi ha darrere. La seva metodologia, propera i per a tots els nivells facilita l’aprenentatge també gràcies a tot el contingut didàctic i les classes en directe amb el nostre personal docent expert.

Tecnologia de la blockchain
La tecnologia de la blockchain de Modden garanteix la seguretat, la privacitat i la descentralització de tots els nostres serveis. Gràcies a l’actualització i millora constant de la nostra xarxa poden oferir els millors serveis per a la seva comunitat.

Contacte

C. de Viladomat, 239, 08029, Barcelona

Persona de contacte:

Lluís Cuadrado Crespo
606976820