skip to Main Content

Magnetika

IoT
Drons

Informació

Magnetika és una empresa tecnològica líder especialitzada en solucions de transferència inalàmbrica d’energia. Fundada al 2018, Mganetika ha desenvolupat una tecnologia innovadora basada en l’acoblament magnètic ressonant que permet transferir energia de manera segura i eficient a distàncies curtes i llargues.

La seva innovadora tecnologia de càrrega sense fils elimina la necessitat de cables i endolls tradicionals, proporcionant una experiència de càrrega còmoda i sense complicacions. És aplicable a diversos sectors, com ara vehicles elèctrics, drones, dispositius IoT i tecnologies domèstiques intel·ligents.

La tecnologia patentada de Magnetika permet transferir grans quantitats d’energia sense fils, mantenint una alta eficiència fins i tot en presència de desalineació i desorientació entre el transmissor i el receptor. Aquesta flexibilitat i adaptabilitat la converteixen en una solució ideal per a una àmplia gamma d’aplicacions.

Ofereixen serveis de desenvolupament de productes a mida, col·laborant estretament amb els clients per integrar la tecnologia als seus productes. A més, proporcionen opcions de llicència tecnològica, cosa que permet als clients incorporar les nostres solucions patentades a les seves pròpies ofertes.

La seva missió és transformar la manera com es transfereix l’energia i dotar les indústries de solucions energètiques segures, eficients i sense cables. Amb Magnetika, podeu obrir noves possibilitats per als vostres dispositius, millorar l’experiència de l’usuari i contribuir a un futur més sostenible.

Activitats

  • Col·laboració en el desenvolupament de solucions IoT: Magnetika pot col·laborar amb la comunitat d’IoT per desenvolupar solucions de càrrega sense fils per a dispositius d’IoT. Això inclou la integració de la nostra tecnologia en sistemes d’IoT per proporcionar un subministrament d’energia còmode i fiable als dispositius connectats.
  • Càrrega sense fils per a drons: l’experiència de Magnetika en transferència d’energia sense fils es pot aplicar a la comunitat de Drons proporcionant solucions de càrrega sense fils per a les bateries dels drons. Això elimina la necessitat de substitució manual de les bateries, millorant l’eficiència i la usabilitat de les operacions amb drons.
  • Projectes de recerca i desenvolupament: Magnetika pot participar en projectes conjunts de recerca i desenvolupament amb les comunitats d’IoT i Drons. Això pot implicar explorar noves tecnologies de transferència d’energia, millorar l’eficiència energètica i abordar reptes específics que enfronten aquestes indústries.
  • Esdeveniments i tallers de la indústria: Magnetika pot contribuir a les comunitats d’IoT i Drons organitzant i participant en esdeveniments de la indústria, tallers i conferències. Això ofereix l’oportunitat de compartir coneixements, demostrar la nostra tecnologia i interactuar amb professionals del sector.

Contacte

Plaça de Pau Vila,1, 2B

Persona de contacte: