skip to Main Content

Itequia

Ciberseguretat
IA

Informació

Itequia és una empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions digitals innovadores. Amb més de 15 anys d’experiència, compta entre els seus clients grans organitzacions i multinacionals de tot tipus de sectors, les quals proveeix de solucions avançades tecnològiques.

Les seves línies de serveis principals són:
Innovació i Software a mida: proporcionen solucions personalitzades per a la transformació digital, disseny d’experiència d’usuari i desenvolupament de programari a mida. També implementen tècniques DevOps i ofereixen serveis de disseny creatiu.

Intel·ligència artificial i dades: desenvolupen aplicacions personalitzades amb intel·ligència artificial, redefinit i adaptant la IA segons necessitats. També s’ocupen de la consolidació i l’enginyeria de dades.

Solucions Microsoft: experts en l’adopció i migració a Microsoft 365, gestió documental amb SharePoint, intranet empresarial i aplicacions sense codi amb Power Apps. Automatitzen processos i ofereixen formació personalitzada en productes Microsoft.

Activitats

IoT:

  • Desenvolupament de solucions personalitzades que integren dispositius IoT per a la recopilació i anàlisi de dades en temps real.
  • Creació d’aplicacions i plataformes que permeten la gestió eficient d’infraestructures i dispositius connectats.

Ciberseguretat:

  • Solucions de seguretat personalitzades per a empreses i organitzacions.
  • Implementació de tècniques avançades de detecció d’amenaces i prevenció proactiva.

IA:

  • Desenvolupament d’aplicacions personalitzades que utilitzen IA per a la presa de decisions, l’anàlisi de dades i la millora de processos.
  • Implementació de models d’aprenentatge automàtic i processament del llenguatge natural.

Contacte

Rambla de Catalunya, 38, planta 2, Barcelona

Persona de contacte: