skip to Main Content

INGEDETEC GROUP

IoT

Informació

INGEDETEC és una enginyeria en plena expansió internacional que desenvolupa projectes per al sector de l’automoció, ferroviari i aeronàutic. Ofereixen serveis d’enginyeria per a fabricants i proveïdors i solucions tècniques integrals, en components i sistemes.

INGEDETEC té en plantilla més de 100 empleats i la seva seu central és a Barcelona (Martorell). El 2014 va inaugurar un altre centre a Ingolstadt (Alemanya), començant així la seva expansió internacional. L’any 2015 van celebrar el seu desè aniversari. Créixer de manera sostenible i ser líders en solucions tecnològiques són dos dels seus objectius.

Activitats

A INGEDETEC desenvolupem projectes tecnològics per als nostres clients, empreses líders al mercat internacional. Són una enginyeria estratègica pel sector de l’automoció i especialistes en el desenvolupament de sistemes elèctrics, para-xocs, il·luminació i acabats interiors.

Contacte

C/Thomas Alva Edison, 44
937 769 200

Persona de contacte:

Toni Laserna
937 769 200

Casos d'èxit

Gestió automatitzada de la logísitca “in house”

INGEDETEC GROUP

Motivació PKW gestionava les seves activitats logístiques de la planta d’Abrera de manera convencional, com milers de centres logístics. Resumidament, els carretillers anaven donant voltes per la planta, visualitzant necessitats…

IoT