skip to Main Content

IN2

IoT
Blockchain
IA
IN2

Informació

Consultoria tecnològica amb prop de 30 anys d’experiència que busca acompanyar les empreses en el seu camí cap a la transformació digital, desenvolupant i implementant solucions i metodologies adaptades a cadascun dels seus clients. Es defineixen com una companyia consolidada, però amb actitud àgil i visió emprenedora, posant el focus en allò que realment aporta valor al seu client i prescindint del que és superflu.
El seu objectiu és aconseguir un món més connectat, posant la tecnologia al servei de la societat. Per això fan tecnologia, feta per persones i per a les persones perquè saben que no és el mateix ser una empresa tecnològica que ser una empresa de persones que desenvolupen tecnologia.

Activitats

Seguint aquesta línia, creen solucions d’identitat i certificats digitals basades en Blockchain. Un dels projectes més destacats és la participació en el desenvolupament del certificat COVID EU a Catalunya.

Pel que respecta a l’àmbit de la Intel·ligència Artificial, estan especialitzats en els serveis IA de Microsoft, així com a integrar aquest tipus de serveis en els sistemes propis de les organitzacions. A més a més, darrerament estan implicats en projectes d’auditoria d’algoritmes IA, verificant la seva ètica i assegurant que no s’apliqui cap classe de discriminació.

Contacte

C/Travessera de Gràcia 73 Àtic, 08006, Barcelona

Persona de contacte:

Naiara Suances
661296861