skip to Main Content

IGS Group

IoT

Informació

Empresa d’enginyeria i fabricació de dispositius electrònics. Realitzem projectes a mida per a grans clients i dissenyem productes segons necessitats. Som especialistes en disseny i desenvolupament d’elements que tinguin relació amb els camps magnètics gràcies al nostre personal altament qualificat i la col·laboració amb universitats europees.

Activitats

– Disseny, desenvolupament i fabricació de sensors d’alta fiabilitat per a aparcaments d’exterior, comptadors, càrrega / descàrrega, etc., tot acompanyat d’il·luminació exterior i opció de control per Bluetooth.
– Fabricació de sensors per a papereres que controlen el volum, pes i detecció d’elements electrònics per qüestions de seguretat.
– Fabricació de sensors per a control de clavegueram: obertura de tapes, nivell d’aigua, si hi ha un mínim de flux d’aigua, etc.
– Sensors per a PMR: controla si està autoritzat i si és de mobilitat reduïda.
– Passos de vianants intel·ligents.
– Il·luminació i balises intel·ligents controlades a través d’una web.
– Parquímetres d’última generació multifunció anomenats Service Point.

Contacte

Centre de càlcul IGS Software SL ( IGS Research) C/La Coma, Nau 8 La Pobla de Mafumet 43140
605 671 988

Persona de contacte:

Javier Garcés Cadenas
605 671 988

Casos d'èxit

IGS Research + SPINWIRE

IGS Group

Motivació La mobilitat en aparcaments en exterior, càrrega/descàrrega, PMR, etc. no es controlava automàticament. Vam pensar a automatitzar aquest tipus de control. Objectiu Els vigilants de zona blava no haurien…

IoT